Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Emma Hulse apsimelavo: išlindo gyvenimo Lietuvoje detalės

Interneto sensacija tapusi Emma Hulse nuolat tvirtino Lietuvoje negyvenusi, tačiau 15min šaltiniai atskleidė, kad buvo priešingai – mūsų šalyje mergina praleido ne tik atostogas. Ji maždaug iki 8 klasės mokėsi Garliavos Jonučių vidurinėje mokykloje. 15min pavyko gauti ir nuotraukų, kuriose klasės draugų būryje pozuoja ir Emma. Tiesa, mokykloje ji buvo žinoma Emos Holsaitės vardu.
Londone gyvenanti lietuvė Ema
Emma Hulse / Asmeninio albumo nuotr.

„Yra, kaip yra“ laidoje mergina pasakojo, kad daili išvaizda jai trukdo susirasti darbą, taip pat bendraujant su vaikinais. „Mano draugas – vergas, vyrai yra vergai, aš juos sutrypiu, aš per graži dirbi“, – tai vos kelios frazės, kuriomis Emma svaidėsi laidos, po kurios žaibiškai išgarsėjo, metu. Maža to, ji yra tvirtinusi, kad Lietuvoje niekuomet negyveno ir čia atvyksta tik retsykiais, o vaikystėje – dažniau, bet tik atostogoms.

15min išsiaiškino, kad Londone gyvenanti ir Emma Hulse prisistatanti mergina mokėsi Garliavos Jonučių vidurinėje mokykloje (dabar gimnazijoje). Buvusi jos klasės draugė sutiko papasakoti kiek daugiau apie ją, neviešinant jos tapatybės (15min redakcijai ji yra žinoma).

„Ji mokėsi mano klasėje, tačiau niekas su ja nebendravo, nes buvo tokia keistuolė“, – šypsojosi buvusi Emmos bendraklasė. Anot jos, visi bendraklasiai laikėsi nuo jos per atstumą.

„Žinojome, kad ji gyvena su mama, kad tėtis – anglas. Buvo sulietuvinta jos pavardė – ji vadinasi Ema Holsaitė. Mokės, kiek pamenu, vidutiniškai. Ji iš mūsų klasės išėjo gal kokioje penktoje klasėje ir, jei neklystu, perėjo į kitą mokyklą Kaune“, – pasakojo mergina. Pasak jos, „klasėje Emma buvo rami pelytė, niekada nesireikšdavo“. Be to, nebūdavo ir taip išsidabinusi kaip dabar, anaiptol. Ji taip pat pasidalijo bendromis klasės nuotraukomis, kuriose pozuoja ir Emma (jas redakcija turi).

Mokykla patvirtino, kad mokėsi

15min susisiekus su Kauno r. Garliavos Jonučių progimnazijai vadovaujančiu Jonu Petkevičiumi, šis, iš pradžių pažadėjęs pasidomėti šiuo reikalu, teigė šiuo metu negalintis padėti, mat švietimo įstaigoje vyksta ministerijos auditas. „Atleiskite, neturėjau laiko ir vis dar esu labai užsiėmęs“, – paklaustas, ar pasidomėjo savo buvusia mokine, teatsakė jis ir nusiuntė pas kolegą – tuo metu direktoriaus pavaduotojo pareigas ėjusį ir daugiau su mokytojais ir mokiniais bendravusį Garliavos Jonučių gimnazijos direktorių Valentiną Padriezą.

Pastarasis teigė mergaitės nepamenantis, vis dėlto patvirtino, kad ji lankiusi šią mokyklą: „Neatsimenu tokios mokinės. Bet ji tikrai mokėsi mūsų mokykloje. Išvyko baigusi penkias klases.“

Darius Bridžius, istorijos mokytojas ir buvęs Emmos auklėtojas, su kuriuo pavyko susisiekti per feisbuką, žurnalistę tiesiog užblokavo, neįvardijęs savo motyvų.

Klausimus ignoravo

15min susisiekus su Emma Hulse, kuri anksčiau tvirtino, kad Lietuvoje niekuomet negyveno, ji klausimus apie vaikystę šį kartą išvis ignoravo. Taip pat šį kartą, priešingai nei anksčiau, bendravo anglų, o ne lietuvių kalba.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius