Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Erica Jennings pasitrumpino plaukus ir „Lietuvos balse“ pasirodė be Jurgio Didžiulio

Viena iš televizijos projekto „Lietuvos balsas“ mokytojų, dainininkė Erica Jennings, sekmadienį debiutavo su nauja šukuosena.
Erica Jennings
Erica Jennings / Mariaus Žičiaus nuotr.
Mariaus Žičiaus nuotr./Erica Jennings
Erica Jennings

Anksčiau ilgesnius plaukus turėjusi „Skamp“ vokalistė nusirėžė garbanas ir pasiliko pūstą šukuoseną, vos dengiančią ausis. Nors E.Jennings plaukų spalvos nepakeitė, gerokai patrumpinti plaukai šiek tiek pakoregavo jos stilių – iš elegantiškos klasikės ji virto žavia retro moterimi. Portalui Žmonės.lt dainininkė teigė permainas planavusi jau gerą pusmetį ir pagaliau kartu su stilistu Valerijumi Gigevičiumi joms pasiryžusi. „Apsikirpau prieš kelias dienas, seniai to norėjau, dabar jaučiuosi žaismingesnė“, – šypsojosi ji.

Savo nuomonę, ar jums patinka naujoji Ericos šukuosena, išsakykite komentaruose arba apklausoje, ją rasite žemiau, po straipsniu.

Kita įdomi detalė – Erica šou pasirodė be sutuoktinio Jurgio Didžiulio. Tuščios jo kėdės pro akis nepraleidę vakaro vedėjai pasiteiravo, kur šis dingo.

„Jurgiui reikėjo išvažiuoti į Kiniją su mokslais, bet kitą savaitę jis tikrai bus“, – ne visai švaria lietuvių kalba žadėjo E.Jennings. Ji tikino, kad sutuoktinis žino apie jos išvaizdos pokyčius ir jie J.Didžiuliui nebus staigmena.

Viganto Ovadnevo nuotr./Erica Jennings
Ankstesnė Ericos Jennings šukuosena

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius