Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Erika Santos: skyrybas paspartino naujas mylimasis? (papildyta rugpjūčio 7 d.)

Kai Portugalijos lietuvė atvyko į Lietuvą, visų dėmesys nukrypo į ją. Vieni Erikai merkia akį dėl jos įspūdingų kūno formų, antri žavisi šviesiaplaukės veiklumu ir gebėjimu tuo pačiu metu rūpintis gausia šeima, treti moterį giria už nuoširdžią šypseną ir pavydėtiną optimizmą. Natūralu, kad pasklidus kalboms, jog Erika su vyru skiriasi, visiems knieti sužinoti, kas atsitiko?
Erika Urbonaitė Santos
Erika Urbonaitė Santos / Žurnalo "Privatu" viršelis

Vardas, pavardė: Erika Santos.
Gimimo data, vieta: 1979 08 30, Kaunas. 30 m.
Šeiminė padėtis: ištekėjusi, vyras – Sheu; pora susilaukė šešių vaikų: Deimono (8), dvynių Gianio ir Safyros (4) bei trynukų: sūnų Percy, Royce’o ir mažylės Tifany.
Veikla: verslininkė, projekto „Kviečiu šokti“ dalyvė.

Jau prieš porą savaičių žurnalą „Privatu!“ pasiekė kalbos, kad byra Erikos ir jos vyro portugalo Sheu šeima. Maža to, patikimas šaltinis mums papasakojo, jog įspūdingos figūros moteris jau turi kitą mylimąjį. „Erikos širdies draugas – iš Lietuvos kilęs verslininkas, šiuo metu gyvenantis už Atlanto. Jie jau seniai kartu... Iš jų bendravimo sprendžiu, kad tai abipusė meilė. Skyrybos vyksta Erikos iniciatyva ir dėl to, kad jos gyvenime atsirado kitas žmogus“, – paatviravo E. Santos bičiulis.

T. Biliūno nuotr./Erika Santos
T. Biliūno nuotr./Erika Santos

Erika, ar tiesa, kad jau pradėjote skyrybų procesą?

Iš kur jus pasiekia tokie gandai (juokiasi)?! Kalbant apie asmeninį gyvenimą, kol dar nesudėti visi taškai ant „i“ raidės, nenoriu nieko komentuoti.

Juk nėra ugnies be dūmų...

Galiu pasakyti tik tiek, kad esu ištekėjusi.

KOL KAS ištekėjusi?

Taip (šypsosi). Kadangi aš neturiu ko slėpti, manęs visai nepiktina žurnalistų knaisiojimasis po mano asmeninį gyvenimą. Nesigėdiju nei savo praeities, nei dabarties. Manęs absoliučiai niekas netrikdo. Mano oda itin stora.
Be to, labai puikiai suprantu ir gerbiu jūsų darbą: juk kuo daugiau intrigų iškapstote, tuo žmonėms įdomiau. Aš pati jau penkerius metus Portugalijoje rengiu koučingus garsenybėms, šalies elitui. Jie ateina pas mane spaudoje apie save perskaitę kokią nors nemalonią žinią ar pamatę savo negražią nuotrauką ir verkia: „Viskas, nebėra gyvenimo...“ O aš juos „gydau“, kad nepultų į depresiją ar nešoktų nuo tilto.

Taigi – visa tai man puikiai žinoma. Kad ir kokį faktą apie mane sužinos žurnalistai, manęs tai nė trupučio nesujaudins. O jei jau einu į viešumą, tai iš anksto turėjau nusiteikti visokiems siurprizams. Oi, kiek dar visko apie mane išgirsite!!! Apie mane žurnalistai žino gal tik 10 procentų!

Yra dalykų, dėl kurių išlindimo į viešumą Jūs baiminatės?

Kadangi aš nieko neslepiu, neturiu ko bijoti. Be to, yla iš maišo anksčiau ar vėliau išlenda.

Na, vienas dalykas ėmė ir netikėtai išlindo! Žinau, kad jau kurį laiką turite naują širdies draugą.

Ž. Baryso nuotr./Erikos Santos vyras
Ž. Baryso nuotr./Erikos Santos vyras

O! Iš kur čia taip sužinojote?

Tiesa ar ne?

(Patyli). Nu ne...

Ar tikrai?

(Juokiasi). Kaip aš, ištekėjusi moteris, galiu turėti draugą?

Gal dabar nauja mada: turėti ir sutuoktinį, ir kitą, širdžiai artimą, žmogų?

Ne. Tai jau būtų neištikimybė. Na, jei jau sužinojote apie mano draugą, tai pasakykite, kas jis toks?

Šiuo metu už Atlanto gyvenantis verslininkas.

Tai gal ir vardą žinote?

Gal ir žinau... Tai dar kartelį pasitikslinsiu – turite naują širdies draugą?

(Juokiasi). Ne, neturiu. Aš juk vyrą turiu!

Juk liko tik visus taškus sudėti ant „i“ ir vyro nebebus.

Palaukite dar kelias savaites ir tada jau viską sužinosite. Dar ne laikas šia tema kažką komentuoti. Ir taip jau daug kalbų apie mane pažiro: tai bateliai kažkam užkliuvo, tai iškirptė per didelė...

Bet tai puiki reklama Jums prieš šokių projektą!

Niekada neturėjau tikslo tapti žvaigžde. Man ta etiketė visiškai netinka. Projektas baigsis, aš išvyksiu iš Lietuvos, o jūs vėl nebeturėsite apie ką rašyti (juokiasi). Naudokitės proga, kol dar esu!

Ne paslaptis, kad ne kartą ir ne du jau buvote apsistojusi parlamentaro Andriaus Šedžiaus namuose. Netenka dėl to aiškintis sutuoktiniui ar naujam draugui?

Jėzau, tik nerašykit šito!.. Tai sužinojęs vyras pasipiktins visam laikui! Ir aš, ir mano draugai, ir mano tėvai puikiai supranta, kad nieko bloga nedarau, bet kaip reikės pasiaiškinti vyrui?

Juk ir nedarote nieko bloga. Andriaus namuose svečiuojasi ne pirma projekto dalyvė.

Bet vis tiek nenorėčiau gadinti santykių su vyru... Jis galvoja, kad aš apsistoju arba savo namuose Kaune, arba pas kokią draugę. Bet kad miegu pas svetimą vyrą...

Tad kodėl šitaip elgiatės? Jums tiesiog patogiau likti Vilniuje?

Taip, juk ten repetuojame, dalyvaujame fotosesijose, tad dėl keturių valandų miego neverta važiuoti į Kauną. Nors vyras man visada kartoja: „Turi namus ir važiuok namo.“

„Nenorėčiau gadinti santykių su vyru... Jis galvoja, kad aš apsistoju arba savo namuose Kaune, arba pas kokią draugę. Bet kad miegu pas svetimą vyrą...“

Pakalbėkime kita tema. Ar tikėjotės sulaukti tiek dėmesio tėvynėje?

Kodėl gi ne?! Juk ta Lietuva mažytė! Jums čia reikia įdomių, spalvingų žmonių, o aš save vadinu nestereotipine moterimi. Nenorėčiau būti tokia, kaip visos. Aš esu pavyzdys kitoms, t. y. kaip paprastas žmogelis gali pasiekti verslo aukštumų. Man niekas nieko neatnešė ir nepadovanojo, viską pasiekiau savo prakaitu.

Viename straipsnyje, išspausdintame prieš trejus metus, buvo parašyta, jog 400 000 eurų, reikalingų verslo pradžiai, Jūs uždirbote penkerius metus šokdama striptizą. Be to, taip susipažinote ir su dabartiniu vyru – jis nusipirko 50 eurų kainuojantį bilietą už Jūsų privatų šokį. Tiesa?

Oi, tas straipsnis visiška nesąmonė! Vienu žodžiu... Na, kaip čia pasakius... Žurnalistas tiesiog pasinaudojo proga, kad negyvenu Lietuvoje, tad leido sau sukurti intrigą pakeisdamas kelis faktus. Iš tiesų aš šokau ne striptizą, o buvau go go šokėja. Galėčiau to straipsnio autorių paduoti į teismą. Tačiau manęs neskaudina tai, kad žurnalistai, šmeiždami mane, taip sau užsidirba duonai.

Tai įdomu!

Nesvarbu, kada Erika nueina miegoti, kiekvieną rytą ji keliasi 6 valandą. Atsikėlusi moteris bėga krosą. „Norint turėti tokią didelę šeimą ir tiek verslų, būtina rasti laiko sau. Aš save lepinu tada, kai mano šeima vis dar miega. Esu disciplinuotas žmogus. Tai puikus pavyzdys mano vaikams“, – sako E. Santos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius