Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Erika Vitulskienė pristatė naują savo mados namų plius dydžio kolekciją: pati tapo modeliu

Vasaros pradžioje pristatyta Erikos Vitulskienės plius dydžio drabužių kolekcija sulaukė didžiulio moterų susidomėjimo. Todėl atvėsus orams ji nusprendė sukurti ir skirtą šaltajam periodui – „EV mados namų“ spintoje jau kabo nauja, rudens bei žiemos kolekcija.
Erika Vitulskienė
Erika Vitulskienė / „EV mados namų” nuotr.

Naujoje kolekcijoje didžiausias dėmesys skiriamas kasdienėms suknelėms, tarp kurių viena – ir vakarinė, skirta „nuostabiai plius dydžio moteriai, ieškančiai aprangos ypatingai progai“. Kolekcijoje galima rasti ir paltų, ir sportinio tipo drabužių – visi jie kurti laikantis patogumo ir praktiškumo principų.

„EV mados namų” nuotr./Erika Vitulskienė
„EV mados namų” nuotr./Erika Vitulskienė

Pasak Erikos, jos mados namų drabužiai yra skirti konkrečioms, užtikrintoms savimi moterims. Toms, kurios esą daug nesvarsto ir jei randa patinkančius modelius – juos įsigyja iškart. „Moterys, besirenkančios šios kolekcijos modelius, mėgsta klasiką, rūpinasi tinkamu figūros formavimu. Tai kolekcija, sukurta toms, kurios mėgsta stilių, formą, ir, svarbiausia, žino savo vertę“, – kalbėjo Erika Vitulskienė.

Naujus drabužius ji kūrė drauge su klasiką vertinančia dizainere Kaste Svilaite. Kolekcijoje – gausu ryškių akcentų: dirželių, pabrėžiančių juosmenį, sagų, klosčių, padedančių išryškinti kiekvienos moters figūros privalumus ir paslėpti jų trūkumus.

Naujos kolekcijos modeliai:

Naujus modelius Erika pristatys ir Panevėžyje lapkričio 17-ąją vyksiančioje mados mugėje „Šopturgis“, čia drabužius bus galima apžiūrėti ir gyvai.

„Noriu susitikti su savo klientėmis, su jomis iš arčiau susipažinti ir išsiaiškinti, kas joms rūpi, ko jos nori, kaip jos įsivaizduoja save. Svarbiausias tikslas – pabendrauti, jas padrąsinti nebijoti išbandyti naujų stilių drabužių, atverti joms savo širdį ir pasidalinti patirtimi. Tikiu, kad susitikimas paskatins visas plius dydžio moteris mylėti save tokią, kokia ji yra – stilinga, graži, pasitikinti“, – kalbėjo Erika.

„EV mados namų” nuotr./Erika Vitulskienė
„EV mados namų” nuotr./Erika Vitulskienė

„Man labai gražu, kad mes, lietuviai, esame šitokie auksarankiai, auksadarbiai ir turime puikią fantaziją. Nors mus ir slegia niūrus, rudeniškas oras dėl kurio esame santūresni, kiek susikaustę, tačiau nepaisant šito, mes sugebame išreikšti savo kūrybą ir sukuriame tikrai nuostabius rankinukus, auskarus, drabužius.

Mugėje atradau kelias dizaineres, kurios man labai patiko. Labai džiaugiuosi mūsų kuriama lietuviška mada ir dėl to, kad esame išties kūrybinga tauta“, – kalbėjo pašnekovė.

Pasak jos, grožis atsispindi akyse, ir jeigu tos akys spindi, moteris bus graži ir sau, ir kitiems.

Ankstesnė mados namų kolekcija:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius