Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Erotika persmelktai kolekcijai – tik geriausi įvertinimai (nuotraukos)

Prieš kelias savaites dar viena ypatinga tamsiaplaukė iš „Olialia“ būrio – Diana Bačinskaitė Vilniaus kolegijoje atsiėmė diplomą.
Kolekcijos autorė D.Bačinskaitė vilki savo kurtus drabužius.
Kolekcijos autorė D.Bačinskaitė vilki savo kurtus drabužius. / D.Bačinskaitės nuotr.

Atspindėjo save

Diana nuo šiol – aprangos dizainerė, jau pristačiusi savo autorinę kolekciją „Le chat noir“, („Juoda katė“ – prancūzų k.) Už pristatytą kolekciją mergina gavo aukščiausią įvertinimą.

„Mano kurta apranga įkūnija moterį, kuri iš išorės atrodo nerūpestinga, tačiau viduje yra labai stipri asmenybė. Nepriklausoma, pasitikinti savimi, žinanti, ko nori iš gyvenimo – toks yra mano įsivaizduojamas stiprios moters portretas. Šis mados sezonas kupinas mistikos. Juoda katė vienas iš mistiškiausių gyvūnų. Kolekcijoje gausu niūrių spalvų, tačiau kartu ji yra elegantiška ir puošni – taip aš išreiškiau paslaptingumą“, – apie savo kūrinius pasakojo D.Bačinskaitė. „Drabužius kūriau sau ir pagal save“, – paaiškino mergina, kurios kolekcija atspindi ne tik individualų autorės požiūrį į jaunimo madą, bet ir pagrindines 2009 m. Pavasario ir vasaros tendencijas.D.Bačinskaitė: darbo tikiuosi rasti Prancūzijoje. Juk Paryžius – mados sostinė.

Mados simbolis

„Juoda spalva jau yra tapusi mados simboliu, ji neginčijama spalvų ir elegancijos karalienė, todėl aš ją rinkausi pagrindine kolekcijos spalva. O sukurti būtent tokį stilių mane įkvėpė „Givenchy“ mados namų rudens ir žiemos sezono kolekcija – moderni ir romantiška, gotiška ir dramatiška“, – sakė dizainerė.

Dianos kolekcijos išskirtiniu akcentu tapo aksesuarai – rankų darbo „vintage“ stiliaus segės, iš kurių mergina suformavo ir kolje, ir diržą, ir apyrankę. Atsvara minimalistiniam drabužių stiliui tapusiomis segėmis papuoštas kiekvienas kolekcijos modelis. Originaliomis segėmis, pasak dizainerės, žavimasi ir Prancūzijoje. „Siekiau puošnumo ir išskirtinumo efekto, naikinau ribą tarp proginių ir kasdienių drabužių. Mano kolekcija skirta jaunai, veikliai, stiliumi besirūpinančiai ir šiek tiek ekstravagantiškai jaunai moteriai ar merginai“, – aiškino drabužius kurianti mergina.

Užmezgė ryšius

Ji savo ateitį ir sieja su pasirinkta dizainerės profesija. „Tačiau Lietuvoje, o ypač šiuo laikotarpiu, nematau jokių perspektyvų jauniems žmonėms. Todėl darbo tikiuosi rasti Prancūzijoje, juk Paryžius – mados sostinė. Paskutiniu metu šiame mieste gyvenu daugiau nei Lietuvoje, visada apie tai svajojau ir jau užmezgiau reikalingus ryšius. Gali būti, kad dirbsiu labai žymiuose mados namuose. Tačiau nenoriu iš anksto girtis, nes garsiai pasakytos svajonės turi savybę neišsipildyti“, – intrigavo mergina. Gražuolė žavisi ne tik jau minėtais „Givenchy“ mados namais, bet ir Louis Vuitton, Karlo Lagerfeldo kūryba. „O neseniai pamėgau ir prancūzų dizainerį Christian Audigier, turiu daugybę jo prekės ženklo Ed Hardy rūbų“, – pridūrė mergina.

Kurs ir sau

Dianos kurtais drabužiais žavisi ir jos draugės. „Savo kūrybą mielai dėviu pati. Kai ruošiuosi vestuvėms, taip pat planuoju sau kurti suknelę, nes tokiai ypatingai progai norėčiau pasipuošti išties išskirtine, ekstravagantiška suknele“, – pokalbį baigė būsimoji mados pasaulio užkariautoja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius