Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Erotinio modelio Katie Price apvogta Elvyra Monginienė: „Jos pačios vadyba su ja nebesusitvarko“

Kai sausio mėnesį į Elvyrą Monginienę susižavėjusi jos kuriamais papuošalais kreipėsi garsi britų TV žvaigždė ir modelis Katie Price, „Elvyra Design“ kūrėja liko maloniai nustebinta. Tačiau istorija baigėsi itin nemaloniu skandalu, kuris šią savaitę nuskambėjo ir užsienio žiniasklaidoje.
Elvyra Monginienė ir Katie Price
Elvyra Monginienė ir Katie Price / Eglės Pinikienės ir Vida Press nuotr.

„Metų pradžioje Katie instagrame pakomentavo po mano asmenine nuotrauka, kad parašė man asmeninę žinutę, kurios buvau nepastebėjusi. Grįžęs namo vyras paklausė, ar mačiau, kas man parašė – juk K.Price turi 1,8 mln. sekėjų. Ji prašė mano elektroninio pašto, kad jos komanda galėtų susisiekti su mumis. Dar pirmoje žinutėje ji sakė, kad įsimylėjo mano papuošalus“, – 15min apie pažintį su Katie Price pasakojo Elvyra Monginienė.

Katie Price komandai susisiekus su Elvyra Monginiene, abi pusės nutarė bendradarbiauti. Paprastai tokie susitarimai vyksta taip: kūrėjas padovanoja savo gaminius ir sumoka sutartą sumą už žvaigždės įrašą socialiniuose tinkluose.

„Elvyra Design“ ir Vida Press nuotr./Elvyra Monginienė ir Katie Price
„Elvyra Design“ ir Vida Press nuotr./Elvyra Monginienė ir Katie Price

„Kokia ji bebūtų skandalinga, ji vis tiek Didžiojoje Britanijoje yra gerai žinoma, todėl mes pamanėme, kad tai tikrai nepakenks mūsų ženklui. O ir šiaip, mums tai kainavo labai mažus pinigus – 250 svarų, padengiant „piaro“ savikainą, o ne mokant už patį įrašą. Mums tokia suma yra niekas, žinant mūsų žvaigždžių Lietuvoje kainas. Šiaip aš niekada nesu mokėjusi už tokias reklamas, nes manau, kad mano prekės ženklas nėra toks blogas, kad jį reikėtų reklamuoti už pinigus“, – tikino ji.

Elvyra su Katie susirašinėti pradėjo sausio viduryje. Viską suderinus, išsiuntus papuošalus, garsios moters pirmasis įrašas jos „Instagram“ paskyroje turėjo pasirodyti kovo 19-ąją. Iš viso Elvyra jai išsiuntė 4 papuošalus ir porą dovanėlių – su jais visais Katie turėjo įsiamžinti skirtingose nuotraukose. Tačiau nė vieno kadro taip ir nesulaukė.

„Elvyra Design“ susirašinėjimas su modeliu Katie Price
„Elvyra Design“ susirašinėjimas su modeliu Katie Price

„Iš pradžių pagalvojome, kad galbūt jai nepatiko, bet ji nuramino, kad viskas tobula ir įrašu jau greitai pasidalins. Ji pati pasakė, kad nenori, jog nuotrauka su mano papuošalais būtų tik paprasta asmenukė, o ketina pasiruošti ir surengti normalią fotosesiją“, – pasakojo E.Monginienė.

Katie Price pranešė Elvyrai, kad įspūdingą fotosesiją sumanė surengti pačioje Pietų Afrikoje. Tačiau po šios kelionės ji dingo kaip į vandenį.

„Elvyra Design“ nuotr./Elvyra Monginienė
„Elvyra Design“ nuotr./Elvyra Monginienė

„Iš pradžių sužinojome, kad susirgo Katie Price mama, tada šuo numirė, galiausiai ją Pietų Afrikoje labai apvogė. Žiniasklaida rašė, kad tarp pavogtų daiktų yra ir papuošalai. Kurį laiką mes nelindome, leidome jai atsigauti. Galiausiai mums patvirtino tiek ji pati, tiek jos spaudos atstovė, kad mano atsiųsti papuošalai pas ją yra ir kad „kaip galėdama greičiau“ ji savo instagrame juos pareklamuos. Bet tai jau tęsiasi kiek daugiau nei keturis mėnesius...“ – nusivylimo neslėpė kūrėja.

Vėl ir vėl besikreipdama į Katie ir klausdama, kada bus įvykdytas susitarimas, Elvyra iš jos komandos išgirdo: jie patys nesugeba su TV žvaigžde susitvarkyti.

„Mes jiems vėliau rašėme, kad taip elgtis negalima, visgi jie patys kreipėsi į mus, žadėjo aukso kalnus ir Katie sakė norinti tapti prekės ženklo „Elvyra design“ ambasadore. Galiausiai jos atstovė prisipažino, kad kartą su Katie jau buvo nutikęs panašus atvejis, kai ji nepasidalino įrašu savo socialiniuose tinkluose. Atstovė sakė, kad jai pačiai jau nusibodo su K.Price kariauti, ji nebekontroliuojama. Tuomet ši moteris davė vieno iš jos vadybininkų kontaktus. Jis, išklausęs visą šią istoriją, prieš tris savaites išsiuntė laišką, kuriame tarp adresatų buvo pati Katie, aš ir dar kažkoks žmogus. Čia jis rašė, kad instagrame įrašas turi pasirodyti tuoj pat, jis buvo įsiutęs“, – tikino ji.

Tačiau net ir vadybininko žodžių garsi moteris nepaklausė: „Todėl mes jam parašėme, kad imsimės tam tikrų veiksmų – nebenorime reklamos, nes per ilgai viskas tęsiasi. Todėl paprašėme, kad papuošalus ir pinigus atsiųstų mums atgal, nes, pavyzdžiui, ta suma yra iš įmonės sąskaitos, ji buvo skirta reklamai.“

„Elvyra Design“ nuotr./„Elvyra Design“ darbai
„Elvyra Design“ nuotr./„Elvyra Design“ darbai

Visgi, pasak kūrėjos, ji jau nebesitiki atgauti nei papuošalų, vertų 1000 svarų, nei tų 250 svarų. O ir jokios sutarties su Katie Price Elvyra nepasirašė.

„Visa informacija yra mūsų elektroniniuose paštuose, žinutėse. Aš specialiai nenorėjau bendrauti skambučiais, norėjau, kad viskas būtų išlikę.

Mes nesame naivūs, nebeneriam stačia galva bet kur, mes prieš susitariant su Katie viską akylai tikrinome – ar tai yra oficialus jos instagramas, ar jos ryšių su visuomene komanda egzistuoja“, – pasakojo Elvyra.

O šiuo savo pavyzdžiu Elvyra Monginienė nori bent jau perspėti kitus kūrėjus, kad jie neužliptų ant to pačio grėblio: „Mes tiesiog norime įspėti kitus, kad jei kokia žvaigždė iš užsienio kreipsis į juos, nereikia šokinėti iš laimės, o reikia įvertinti, kad galiausiai gali likti be nieko.“

Ir nors šis atvejis ją įskaudino, E.Monginienė pripažįsta, kad sėkmė vis tiek ją lydi.

„Iš tiesų mes sulaukiame pasiūlymų ir iš kitų žvaigždžių, turinčių po milijoną sekėjų, norinčių reklamuoti mano papuošalus, bet dabar labai atsisijojame tikslinę auditoriją. Mums nereikia, kad žmonės tik pamatytų, mums reikia, kad įvertintų ir nusipirktų. Dar prieš šitą skandalą vienas geriausių butikų „Wolf & Badger“, kuris tiesiogiai bendradarbiauja su „Vogue“, yra įsikūręs ir Niujorke, pranešė norintis bendradarbiauti su mumis. Taigi tokie pasiūlymai mums yra kur kas svarbesni. Beje, mano papuošalus nešioja ir Monica Bellucci, tik ji negali jų reklamuoti, nes atstovauja kitą įmonę. Bet kuriuo atveju man tai yra didesnis įvertinimas“, – 15min kalbėjo E.Mongieninė.

Žiūrėkite fotogaleriją:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius