-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Esi vieniša, bet labai nori ištekėti? Nustok dėvėti kelnes, nerūkyk ir nesikeik, vyrą į savo namus įsileisk tik po santuokos

Pagal statistiką, šimtui vyrų Lietuvoje tenka 118 moterų, todėl natūralu, kad ne visoms pasiseka sukurti šeimą. Tačiau dažnai moterys pačios užkerta kelią savo laimei, darydamos esmines klaidas, kurių kiekviena vienišė turėtų vengti. Ar žinojote, kad norėdama rasti jaunikį, kelnes privalote pakeisti suknele?
Vieniša moteris
Vieniša moteris / 123rf nuotr.

1. PATI IŠSIŽADATE LAIMĖS

Dažnai vieniša moteris save laiko nevykėle ir mano, kad ji tiesiog nesugeba būti laiminga. Taip palengva auga nepasitikėjimas vyrais ir visu likusiu pasauliu. Tokios moters viduje kaupiasi vienišumo jausmas ir ima kamuoti savotiškas vidinis alkis. Tai labai pavojinga būsena. Juk moteris turi būti laiminga ir jaustis visaverte net ir tuomet, jei ji yra vieniša.

Jei jaučiate nepilnavertiškumo kompleksą, bendrauti su vyru neplanuojant santuokos ar vaikų išties gali būti sudėtinga. Su kiekvienu nauju pažįstamu vieniša moteris iškart pradeda sieti daugybę ateities planų ir tikslų. Paprastai vyrai tokio spaudimo neatlaiko ir pasitraukia. Daugiau šypsokitės, daugiau dėkokite, mėgaukitės savimi ir gyvenimu! Vaikščiokite į parodas, koncertus, keliaukite! Gyvenimas kupinas malonumų. Pradėkite tai daryti ir šalia būtinai kas nors atsiras. Nustokite skambinti lygiai tokioms pat vienišoms moterims ir skųstis gyvenimu bei vyrais. Jei žūtbūt norite su kažkuo pabendrauti, tai tik su laimingai ištekėjusia moterimi ir kalbėkitės apie tai, koks puikus yra gyvenimas.

2. NETOBULĖJATE IR NESISTENGIATE SUAUGTI

Moteris, sulaukusi tam tikro amžiaus, neturėtų gyventi su tėvais net ir tuo atveju, jei neištekėjo. Reikia įstengti atsiplėšti nuo tėvų. Priežasčių, kad to nedarytumėte, visuomet atrasite – nėra kur gyventi, butą nuomotis brangu, mano atlyginimas per mažas, viena neištversiu. Ištversite. Suaugęs žmogus privalo turėti savo namus net ir tuo atveju, jei kol kas jis vienas. Juolab moteris. Šalia jos vyro vieta turi būti laisva, o ne užimta tėvų.

3. BET KOKIA KAINA STENGIATĖS IŠLAIKYTI VYRĄ ŠALIA SAVĘS

Šią klaidą moterys daro labai dažnai. Bandydamos išlaikyti vyrą, jos pamiršta ir save, ir savo principus. Štai keletas požymių, kad moteris jau peržengė ribą:

Moteris paklūsta, kai vyras prašo pasidaryti plastinę operaciją, paputlinti lūpas ar pasidaryti tatuiruotę. Jei vyras jums jaučia kažką rimto, tai jis apie tai nė negalvos. Greičiausiai jo požiūris bus atvirkštinis – jis bus nusiteikęs ir prieš plastines operacijas, ir prieš bet kokius piešinukus ant jūsų kūno.

Moteris geria, rūko, keikiasi, manydama, jog toks elgesys padės įtikti vyrui.

Atsisako bendrauti su draugėmis, pamiršta pomėgius, visą savo laiką ir save skiria tik vyrui. Save ir savo pomėgius pasilikite sau, tik tuomet būsite įdomi ir vyrui. Priešingu atveju jūs jį uždusinsite savo dėmesiu.

Fotografuojasi ir savo intymias nuotraukas kelia į socialinius tinklalapius. Dažnai netekėjusios moterys atostogauja su savo palydovu, o  po atostogų internete atsiranda daugybė nuotraukų su erotiškais vaizdais iš paplūdimio. Vargu ar netekėjusiai moteriai dera fotografuotis su maudymosi kostiumėliu šalia vyro. Šiandien šalia jūsų vienas, rytoj kitas, poryt trečias, o jūs kaskart įsimažinate prie kito vyro pusnuogė, tik su bikiniu.

Iš kailio neriasi dovanodama jam dovanas. Reiktų susilaikyti nuo dovanų vyrui. Leiskite tai daryti jam. Dovanas jam dovanosite tuomet, kai už jo ištekėsite.

4. RODOTE PER DAUG INICIATYVOS

Kai moteris ima skambinėti vyrui, tikslintis, kažką tikrinti ir nuolat save įtikinėti, kad jei jau ji skambina, vadinasi jam kažkas gali nutikti, laimingos pabaigos gali nelaukti. Mielos moterys, jei vyras neskambina jums pats, vadinasi, jis ir nenori skambinti. Atsiminkite: jei jūs vyrui tikrai būsite reikalinga, jis jus iš po žemių iškas.

Moterys gali valandų valandas svarstyti ir prisigalvoti daugybę priežasčių, kodėl jis nepaskambino, neatėjo, tiesiog dingo. Tačiau priežastis yra vienintelė – jūs jam nesate įdomi! Su tuo sunku susitaikyti, tačiau tai tiesa. Vyras visuomet privalo rodyti iniciatyvą. Ir vyrai tai daro – net ir patys kukliausi bei nedrąsiausi, aišku, jei jiems moteris išties paliko neišdildomą įspūdį.

5. NUOLAT DĖVITE KELNES

Visos vienišos moterys turėtų nusivilkti kelnes, džinsus ir nertinius bei padovanoti juos toms, kurios trokšta tapti vienišomis. Moteriai apskritai nepatartina vaikščioti nuolat apsirengus kaip vyrui, juo labiau vienišai. Niekuomet į pasimatymą neateikite mūvėdamos kelnėmis. Moteris turi atrodyti lygiai taip pat patraukliai kaip gėlė. Pradėkite rūpintis savimi. Pakeitus išorę, pasikeis ir vidinė būsena. Pradžioje nebus lengva rengtis moteriškais ir puošniais drabužiais, tačiau, patikėkite, tikrai verta!

6. GYVENATE NESUSITUOKUSIOS

Tai strateginė vienišų moterų klaida. Iš tiesų, didžiausia vyrų sugalvota nesąmonė –  neva prieš vestuves reikia „apsitrinti“, geriau pažinti vienas kitą. Jei susitikinėji su žmogumi daugiau nei metus, tai jau neblogai jį pažįsti. O ar kada teko girdėti tokią istoriją, kai vyras su ta pačia moterimi nugyvena 13 metų niekaip negalėdamas suprasti, ar ji jam tinka „į žmonas“, o ją metęs sutinka kitą, kurią vos po kelių mėnesių nusiveda į Santuokų rūmus?

7. DALINATE SAVE BET KAM

Nereikia galvoti, kad seksas – vienintelis dalykas, kurį jūs galite duoti vyrui. Ir už tai, kad jis yra su jumis, reikia susimokėti savo kūnu. Jūs niekam nieko neskolinga. Jei išmoksite puoselėti savo moteriškumą ir jį vertinti, tai seksas iki santuokos – bene paskutinis dalykas, kuriuo apdovanosite savo vyrą. Bent jau ne pirmas tai tikrai.

Kartais nutinka taip, kad moteris labai ilgai ieško savo išrinktojo. Susitikinėja su vienu, antru, trečiu, santykiai paprastai būna trumpalaikiai. Tačiau tos praeities niekuomet nepavyks ištrinti. Manoma, kad moters makštis informaciją apie partnerius išsaugo labai ilgai.

Šis patarimas ypač naudingas jaunoms merginoms. Tik suaugusi ir brandi moteris gali padaryti tinkamas išvadas po nevykusių santykių. Patirtis reikalinga tik prostitutei. Ji iš savo patirties uždirba pinigus. O vyrui reikalinga jautri ir jausminga moteris, sugebanti atsipalaiduoti ir pasitikėti vyru. O šito negali pridėti nei patirtis, nei metai. Seksualumo negalima išmokti, jį galima atskleisti drauge su moteriškumu. Ir tam tikrai nereikia daugybės partnerių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius