Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Eurelijus Žukauskas atsisveikino su delfinais, nauja dalyvė – Ingrida Kazlauskaitė

Pirmą kartą pasaulyje kuriamo renginių ciklo „Delfinai ir žvaigždės“ dalyvių gretos pradeda retėti – savaitgalį, susumavus komisijos ir delfinariumo žiūrovų balsus, su delfinais pirmajam teko atsisveikinti buvusiam krepšininkui Eurelijui Žukauskui.
Eurelijus Žukauskas
Eurelijus Žukauskas / LRT nuotr.

Eurelijus, kurio pasirodymus stebėdavo ir palaikydavo ir jo šeima, delfinariumo ir projekte likusių kolegų žadėjo nepamiršti.

„Tiesą sakant, aš labiausiai noriu padėkoti treneriams už jų kantrybę dirbant su mumis ir per treniruotes, ir pačių pasirodymų metu“, – šyptelėjo E. Žukauskas.

LRT nuotr./Eurelijus Žukauskas
LRT nuotr./Eurelijus Žukauskas

Krepšininko pasirodymai ne vieną nustebindavo savo artistiškumu – paprastai nedaugžodžiaujantis sportininkas demonstravo vis tvirtėjantį ryšį su delfinais, kurie jo komandų klausydavo vis tiksliau. Be to, jam netrūko fantazijos ir kuriant šou elementus – E.Žukauskas buvo įsikūnijęs ir į moksliuką, einantį į pirmąjį pasimatymą, ir priėmęs profesionalių breiko šokėjų jam mestą iššūkį.

Jau šį savaitgalį Klaipėdos delfinariume vyksiančiuose pasirodymuose žiūrovai pasveikins naują dalyvę – prie projekto prisijungs modelis ir dainininkė Ingrida Kazlauskaitė. Delfinariume pasirodymus stebinčių žiūrovų ovacijos virsta dalyviams labai reikalingais taškais, tad visi gerbėjai kviečiami šeštadienį ir sekmadienį 15 valandą palaikyti mėgstamus atlikėjus gyvai.

LRT nuotr./Eurelijus Žukauskas
LRT nuotr./Eurelijus Žukauskas

LRT televizijos žiūrovai pasirodymus gali stebėti penktadieniais 18.45 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius