-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Euroviziją“ palikusi Liepa Mondeikaitė laisvą laiką skirs „Delfinams ir žvaigždėms“

Šeštadienį žiūrovų ir komisijos sprendimu iš tolesnės kovos dėl kelialapio į „Eurovizijos“ finalą pasitraukė Liepa Mondeikaitė, tačiau atlikėja nesisieloja. Atsiradusį laiką ir jėgas ji skirs kitam projektui – pirmą kartą pasaulyje rengiamam šou „Delfinai ir žvaigždės“. Pasirodymai jau dabar surenka sausakimšą Klaipėdos delfinariumą gerbėjų, o televizijos žiūrovai transliacijas gali stebėti penktadieniais per LRT.
Liepa Mondeikaitė
Liepa Mondeikaitė / Alfonso Mažūno nuotr.

„Dabar Vilniuje per savaitę praleisiu tik pirmadienį, o visas kitas dienas gyvensiu Klaipėdoje ir treniruosiuos delfinariume“, – su niekada veido nepaliekančia šypsena patikino Liepa. Kadangi naujus pasirodymus reikia parengti jau šiam šeštadieniui ir sekmadieniui, atlikėja jau pradėjo dėlioti idėjas scenarijams.

„Kito pasirodymo tema bus „Filmai“, jam noriu paruošti ką nors labai jausmingo – pastebėjau, kad tokio pobūdžio numeriai man sekasi geriausiai. Anksčiau tai išryškėjo muzikoje ir dainavime, pasirodo, taip pat yra ir dirbant su delfinais“, – atskleidė Liepa. 

Liepa ir kitos projekte dalyvaujančios žvaigždės Klaipėdos delfinariume surengė jau keturis pasirodymus. Dainininkė džiaugiasi, kad užsimezga vis stipresnis ryšys su delfinais: „Įvertindamas mano paskutinį numerį, delfinų gydytojas Žilvinas Kleiva pasakė, jog jau pradėjau atsipalaiduoti – jaučiu tai ir pati, o kai įtampa dingsta tavyje, manau, kad tai pajunta ir delfinas. Labiau tavim pasitikėdamas, jis viską padaro 100 procentų. Tarkime, per paskutinio pasirodymo repeticiją nepavyko visiškai niekas, o štai pradėjus filmuoti viską padarėme puikiai“, – džiaugėsi atlikėja. 

Ypatingas yra ir treniruočių delfinariume grafikas – visi dalyviai turi derintis prie delfinų gyvenimo ir mitybos ritmo. „Mūsų renginių metu yra visiškai paisoma įprasto delfinų gyvenimo ritmo, repetuojama tiek valandų, kiek jie yra įpratę, nedaroma nieko, kas jiems neįprasta. Ten jie gyvena apsupti didelio dėmesio ir meilės“, – komentavo prodiuseris Laurynas Šeškus.

Alfonso Mažūno nuotr./Liepa Mondeikaitė
Alfonso Mažūno nuotr./Liepa Mondeikaitė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius