-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Eurovizijos“ žvaigždės – nuo Conchitos Wurst iki „Lordi“: ar atpažįstate, kas jas vaidina?

Antradienio vakarą vykusiame „Muzikinės kaukės“ filmavime projekto dalyviai turėjo įkūnyti ryškiausias „Eurovizijos“ žvaigždes. Vieni atlikėjai pasirodymų metu stebino balso galimybėmis, kiti – savo išvaizda ir tokiais tikroviškais kostiumais, kad kai kuriuos projekto dalyvius buvo sunku atpažinti.
„Muzikinės kaukės“ dalyviai
„Muzikinės kaukės“ dalyviai / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./„Muzikinės kaukės“ akimirka
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Arvydas Vilčinskas

10 projekto dalyvių įkūnijo ryškiausius „Eurovizijos“ dalyvius: Vytenis Kaluškevičius – Alexanderį Rybaką (Norvegija), Anžela Adamovič – Daną International (Izraelis), Donata Gutauskienė-Laisva – Aistę Smilgevičiūtę (Lietuva), Karolina Juškaitė-Carol – Lulu (Didžioji Britanija), Valentinas Krulikovskis – Aivarą Stepukonį (Lietuva), Tadas Rimgaila – Donny Montell (Lietuva), Nijolė Pareigytė-Rukaitienė – Eleną Paparizou (Graikija), Arvydas Vilčinskas – Lordi (Suomija).

Dainininkė Rūta Ščiogolevaitė įkūnijo Ukrainos žvaigždės Andrijaus Danilko kuriamą personažą Verką Serdiučką. Žmonės.lt Rūta pripažino, kad ši užduotis jai – tikras iššūkis.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./„Muzikinės kaukės“ akimirka
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Rūta Ščiogolevaitė

„Pirmiausia, tai dvigubas darbas, nes Verka Serdiučka yra jau aktoriaus darytas personažas, o ne realus atlikėjas. Labai sunku ir dėl to, kad V.Serdiučka yra priešingos lyties atstovas – balsas yra vyriškas, nesvarbu, kad įkūnija moterį. Yra daug sudedamųjų dalių: tembras, štrichai, manieros, intonacija, dainavimo tempas. Visose šiose dalyse bandai susigaudyti ir orientuojiesi į tai, kas tau išeina geriau. Jeigu nepavyksta atkartoti tembro, galbūt pavyks atkartoti specifinę tartį ar intonaciją.

Susisuka galva, kai viską reikia sujungti į visumą. Juk ne tik judesius reikia atkartoti, bet ir muzikinę medžiagą prisiminti, nustatyti balsą“, – Žmonės.lt pasakojo R.Ščiogolevaitė.

Dainininkė teigė, kad džiaugėsi, galėdama įkūnyti įvairiausius personažus. „Tai nėra dainavimo konkursas. Čia galima pakvailioti ir tai man labai patinka. Vieną sykį galima įkūnyti divą, kažkokią puikią vokalistę, bet ilgainiui tai atsibosta ir norisi įvairesnių spalvų“, – teigė R.Ščiogolevaitė.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./„Muzikinės kaukės“ akimirka
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Rūta Ščiogolevaitė

Dainininkas Tadas Juodsnukis virto „Eurovizijos“ nugalėtoja, Austrijos atlikėja Conchita Wurst.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./„Muzikinės kaukės“ akimirka
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Tadas Juosnukis

„Labai džiaugiuosi, gavęs tokią užduotį. Specifinis balsas, manieros ir be galo gražus kūrinys. Vaikštau su priklijuotais nagais ir nieko negaliu paimti“, – juokėsi T.Juodsnukis.

Paklaustas, galbūt atsiaugino barzdą specialiai šiam pasirodymui T.Juodsnukis teigė: „Bandžiau, bet nespėjo ataugti. Pusiau dirbtinė, pusiau tikra.“

„Iš tikrųjų, ruoštis buvo sunku. Sunki daina, aukštos natos, bet man patinka iššūkiai. Jeigu jų nėra, yra labai neįdomu. Esu šiek tiek apsirgęs, bet tikiuosi, kad sloga ir temperatūra nepakiš man kojos ir aš tikras, kad aukštos natos puikiai skambės“, – prieš savo pasirodymą kalbėjo T.Juodsnukis.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./„Muzikinės kaukės“ akimirka
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./„Muzikinės kaukės“ akimirka

T.Juodsnukis teigė, kad net neabejojo Conchitos pergale, nes kūrinys buvo puikus, o ir pasirodymas tikrai originalus. „Aš, kaip ir dauguma, Conchitą pamačiau “Eurovizijoje„. Tai buvo pats geriausias pasirodymas toje scenoje“, – Žmonės.lt sakė T.Juodsnukis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius