-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Evelina Anusauskaitė palaikyti mamos varžybose atėjo su sužadėtiniu Adamu Youngu

Lėtai gęstant ketvirtadienio vakarui šokių projekto „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ dalyviai Vilniuje prie Baltojo tilto susirungė tinklinio aikštelėje. Kol Jurgita Anusauskienė (42) žaidė tinklinį, jos dukra Evelina Anusauskaitė (22) mėgavosi sužadėtinio amerikiečio Adamo Youngo (30) dėmesiu.
Evelina Anusauskaitė ir Adamas Youngas
Evelina Anusauskaitė ir Adamas Youngas / Juliaus Kalinsko nuotr.

Neries pakrantėje prie Baltojo tilto vyko pirmoji paplūdimio tinklinio naktis. Ta proga buvo surengtas parodomasis žvaigždžių paplūdimio tinklinio turnyras. Sportiškai nusiteikusi LNK šokių projekto dalyvė Jurgita, kaip ir beveik visi projekto dalyviai, tinklinį žaidė pirmą kartą. Tad norėdama gerai pasirodyti ji treniravosi mušinėdama kamuolį. Nors oras pasitaikė ne iš šiltųjų, moteris, kaip ir kiti žaidėjai, nepabijojo užsidėti trumpų šortukų ir marškinėlių.

Priešingai nei mama, Evelina su mylimuoju buvo apsirengusi kiek šilčiau. Pora meiliai šnekučiavusi, nesivaržė apsikabinti ir negailėjo vienas kitam šypsenų. Portalui Žmonės.lt dainininkė sakė, kad mamą palaikys savo buvimu ir jokios skanduotės nėra susigalvojusi. Be to, Evelina prisipažino, kad ji nėra didelė sporto aistruolė, o bėgioti jai iš viso griežtai draudžiama.

Juliaus Kalinsko nuotr./Jurga Anusauskienė
Jurga Anusauskienė

„Neturiu tiek laiko, kad užsiimčiau sportu. Kita vertus, mano darbas reikalauja šiokio tokio fizinio pasiruošimo. Savu laiku aš lankiau karatė ir kitokį sportą. Pavyzdžiui, bėgioti man negalima, nes tai itin kenkia mano balsui. Jis iškarto nusėda“, – atviravo Evelina.

Londono olimpinėms žaidynėms artėjant į pabaigą, Evelina nuogąstavo, kad daugumos lietuvių pasirodymų ji nė nematė, tačiau, kaip ir visi, džiaugiasi kiekvienu iškovotu medaliu.

„Aš nepaprastai didžiuojuosi auksą iškovojusia plaukike Rūta. Kuomet laimėjusi ji verkė, aš puikiai supratau, kaip ji jaučiasi. Panašiai jaučiausi ir aš laimėjusi „Avon Voices“ konkursą. Esame maža šalis, tad kiekviena pergalė yra svarbi“, – pokalbį baigė Evelina.

Prie Baltojo tilto vykusiose tinklinio varžybose, be Jurgos Anusauskienės, pasirodė ir kiti pramogų pasaulio atstovai. Savo jėgas išmėgino dainininkai Donatas Baumila, Ingrida Kazlauskaitė, Vilius Alesius, Viktoras Diawara-Vee, Linas Karalius su mylimąja Gintare Gurevičiūte, šokėja Kristina Navickaitė-Tina, aktorė Aušra Štukytė ir kiti.

Juliaus Kalinsko nuotr./Važybų akimirka
Juliaus Kalinsko nuotr./Važybų akimirka

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius