Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Evelina Anusauskaitė pateko į pasaulinio muzikinių talentų konkurso „Avon Voices“ finalą

Ketvirtadienį paskelbtos 10 finalisčių iš 9 šalių pavardės, kurios pateko į pirmą kartą internetu vykdomos pasaulinės muzikinių talentų paieškos „Avon Voices“ finalą. E. Anusauskaitė – viena iš laimingųjų, kuri šiame konkurse atstovaus Lietuvai ir jau lapkričio mėnesį dalyvaus iškilmingame „AVON Moterų fondo“ vakare Niujorke, kurio metu ir bus paskelbtos konkurso nugalėtojos.
Evelina Anusauskaitė
Evelina Anusauskaitė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Be lietuvaitės, į finalą pateko dvi amerikietės Cissy Crutcher ir Jaclyn Dustin, Pauline Alencar iš Brazilijos, Selena Gittens iš Kanados, filipinietė Joy Loria, Roslynn Mahe iš Jungtinės Karalystės, Rapeeporn Pratum-Anon iš Tailando, Claudia Santos Morandi iš Venesuelos ir rusaitė Natalia Terekhova. Visos jos savo kelią šlovės link pradėjo praėjusių metų gruodį tiesiog įkeldamos į konkurso tinklalapį 30 sekundžių trukmės savo pasirodymo vaizdo klipą. Nuo tada finalistės perėjo 3 balsavimo turus, kuriuose prabalsavo net 2,4 milijonai žmonių iš įvairių pasaulio kampelių.

Lapkričio pradžioje finalistės susirinks Niujorke į „Avon Voices“ finalą ir gyvai dainuos visai „Avon Voices“ įžymybių žiuri bei renginio, vyksiančio garsiojoje „Times“ aikštėje įsikūrusioje kavinėje „Hard Rock Café“, kviestiniams svečiams. Šios kelionės metu dalyvės taip pat įrašys „Avon Voices“ himną, kurį sukūrė muzikos industrijos legenda Diane Warren, ir atliks jį iškilmingame „AVON Moterų fondo“ vakare, kurio metu bus paskelbtos dvi nugalėtojos. Ir „Avon Voices“ finalas, ir „AVON Moterų fondo“ iškilmingas vakaras bus tiesiogiai transliuojami internetu tinklalapyje AvonVoices.com lapkričio 1 ir 2 d.

Muzikinių talentų paieškos nugalėtojos bus išrinktos, atsižvelgiant į balsavusiųjų internetu ir pasaulinio garso muzikos profesionalų konkurso teisėjų nuomonę. Teisėjų komisiją sudaro: šešis kartus „Grammy“ apdovanojimą pelniusi dainininkė Fergie, legendinė dainų autorė Diane Warren, „Grammy“ apdovanojimui nominuota dainininkė ir dainų autorė Natasha Bedingfield, dainininkė ir aktorė iš Filipinų Lea Salonga, žvaigždė iš Rusijos Valerija, Australijos dešimtmečio atlikėja Delta Goodrem, „Grammy“ apdovanojimui nominuota perkusininkė Sheila E., „Grammy“ apdovanojimą pelnęs dainininkas, dainų autorius ir muzikos prodiuseris David Pack, didžiausia Brazilijos pop žvaigždė Ivete Sangalo, itin populiari dainininkė iš Kolumbijos Maia ir „Grammy“ apdovanojimui nominuotas dainininkas bei kompozitorius Diego Torres.

Gruodžio 1 d. startavęs pasaulinis projektas sulaukė didžiulio susidomėjimo, kuriam buvo pateikta 6000 dainų įrašų iš 60 šalių. Iki šios dienos, už konkurso dalyves, tarp kurių savo jėgas bandė net 3 lietuvės, projekto interneto svetainėje prabalsuota daugiau nei 2,4 milijonus kartų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius