Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Evelina Anusauskaitė Young 2014-uosius sutiko Lietuvoje su artimaisiais, tačiau be vyro Adamo

Kalėdas drauge su vyru Adamu Youngu sutikusi Jungtinėse Amerikos Valstijose, 2014-uosius dainininkė Evelina Anusauskaitė-Young pasitiko Lietuvoje. Tačiau portalo Žmonės.lt žiniomis, čia ji pas šeimą atvyko viena – A.Youngą JAV sulaikė darbai.
Evelina Anusauskaitė-Young
Evelina Anusauskaitė-Young / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

„Evelina Anusauskaite-Young, nors tu dar ne pas mus, bet visada esi ir būsi su mumis“, – pirmąją Kalėdų dieną internetu dainininkei rašė brolis Mindaugas ir atsiuntė nuotrauką, kurioje įamžino kalėdinių dovanų dėžutes ir maišelius. 

išsiilgusiems šeimynykščiams ilgai laukti neteko: 2014-uosius E.Anusauskaitė-Young pasitiko drauge su jais. Tik be mylimojo Adamo, kuris JAV pasiliko dėl įtempto darbo grafiko. 

Evelina Anusauskaitė-Young ir Adamas Youngas
Evelina Anusauskaitė-Young ir Adamas Youngas

Tačiau viešėdama Lietuvoje su vyru dainininkė ryšius palaiko internetu. „Štai kaip dirba mano vyras Adam Scott Young! O rašė: „Lauke taip šalta, ir tokia ilga darbo diena...“ Neatrodo, kad jam labai jau liūdna buvo filmuotis su gražuole žymiąja aktore Haylie Duff!” – socialiniame tinkle draugams ir gerbėjams rašė atlikėja ir pasidalino nuotrauka, atspindinčia bendrą H.Duff ir A.Youngo darbą. 

Tiesa, dalis draugų, internete pamačiusių šią nuotrauką, E.Anusauskaitę-Young apkaltino pavydu savo vyrui. „Nepavydžiu, o džiaugiuosi. Pamiršau, kad Lietuvoje taip juokauti negalima, nes čia dažnai tokia realybė, kad visi rimtai priima“, – kritikams atrėžė Evelina. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius