Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Evelina ir Adam Young vestuvių pasaką sukūrė Šešuolėliuose

„Viskas taip, kaip svajojome, norėjome, kaip laukėme“, – švyti Evelina (23) ir Adam (31) Young, šeštadienį Šešuolėlių dvare iškėlę stilingas ir smagias vestuves.
Evelina ir Adam Young
Evelina ir Adam Young / Žurnalo „Žmonės“ viršelis

Dainininkė ir garso režisierius daugiau nei keturiasdešimt svečių iš Jungtinių Valstijų, Kanados, Lietuvos pakvietė į pačių sukurtą pasaką: Adam sumontuoti filmukai atspindėjo svarbiausius jųdviejų gyvenimo momentus, jie šoko specialiai šiai progai sukurtą kompoziciją, dainavo meilės dainas, o jau sutemus dieną vilkėtą Viktorijos Jakučinskaitės suknelę nuotaka pakeitė populiarios dizainerės Veros Wang kūriniu – ilga baltutėle suknia, kurią parsivežė iš Amerikos. Prieš vidurnaktį nuskambėjo jų meilės priesaika, o po to – šokiai iki ryto.

„Amerikoje susituokę, kad būtume kartu, visą vestuvių nuotaiką, tą tikrą baltą suknelę pasilikome šiai dienai. Mus kažkada skyrė geografinis atstumas, paskui mūsų vestuves – atstumas ir laikas, nes nuo anos santuokos iki šios prabėgo pusmetis. Dabar esame laimingi, nes į krūvą surinkome abi šeimas“, – šypsosi jaunieji.

Reportažas iš Evelinos ir Adam Young vestuvių bei išskirtinė fotosesija – tik naujausiame žurnale „Žmonės“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius