Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Evelina Sašenko apie „Enya Christmas show“ skandalą: „Mes nieko nežinome, esame tik samdomos atlikėjos“

Savaitgalį internete pasirodė žinia, kad gruodžio 14-tą numatyto „Enya Christmas show“ organizatoriai UAB „Adcola“ užsitraukė airių atlikėjos Enya nemalonę. Dainininkės vadybininkas Nicky Ryanas ketina duoti į teismą renginio organizatorius dėl Enya prekinio ženklo ir originalios muzikos naudojimo koncerto reklamoje. Renginyje turinti pasirodyti Evelina Sašenko portalui Žmonės.lt teigė apie situaciją nieko nežinanti.
Evelina Sašenko
Evelina Sašenko / Lukas Balandis / BNS nuotr.

„Mes nieko nežinome, nes esame samdomos atlikėjos. Organizatoriai su mumis nesusisiekė ir nieko nepranešė. Manau, kad jie dabar sprendžia tą problemą“, – portalui Žmonės.lt teigė viena iš renginio dalyvių Evelina Sašenko.

Paklausta, kada buvo paskutinė dalyvių repeticija, Evelina teigė, kad tai buvo praėjusią savaitę vykusi vieša repeticija, kurioje dalyvavo žiniasklaidos atstovai.

Kada bus kita repeticija? „Yra numatyta gruodžio mėnesį, kažkada pradžioje, bet nieko daugiau nežinau“, – teigė atlikėja.

Kartu su E.Sašenko koncertui ruošiasi Erica Jennings, Rūta Ščiogolevaitė ir Vaida Genytė. Susisiekus su V.Genytė, atlikėja nuo komentarų susilaikė.

Šeštadienį portalui Žmonės.lt pabandžius susisiekti su šio projekto aranžuočių autoriumi, koncerto muzikos prodiuseriu ir meno vadovu Linu Adomačiu, redakcija gavo atsakymą raštu.

„Linas yra „Enya Christmas show“ muzikos prodiuseris. Jis yra vienas iš 40 prie renginio dirbančių muzikantų, kurie yra samdyti. Todėl visi reikalai susiję su reklama, teisiniais momentais ir organizacija ir panašiai nėra Lino dispozicijoje. Šiais klausimais kreipkitės į renginio organizatorius. Linas bus laisvas pirmadienį nuo ryto, į visus klausimus, susijusius su jo kuruojama šio projekto sritimi, atsakys raštu“, – rašė Lino žmona Irma Adomaitienė.

Susisiekti su renginio organizatoriais nepavyko, tačiau jie prieš tai viešai tikino, kad yra gauti visi reikalingi LATGA leidimai rengti šį koncertą ir perdainuoti Enya kūrinius. „Tiketos“ internetinėje svetainėje toliau pardavinėjami bilietai į gruodžio 14-ąją „Siemens“ arenoje vyksiantį kalėdinį pasirodymą.

Evelina Sašenko ir Linas Adomaitis
Evelina Sašenko ir Linas Adomaitis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius