-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Evelina Sašenko įsiamžino kino juostoje: „Visąlaik apie tai pasvajodavau“

Sausio 6 dieną Kaune įvyks lietuviško kino filmo „Be 5 Min. Vedę“ premjera. Ir nors šio filmo žanras – komedija, ten gausu išties romantiškų ir jausmingų epizodų. Viename jų įsiamžino dainininkė, buvusi Lietuvos „eurovizininkė“ Evelina Sašenko, kuriai atliekant kūrinį „Ave Maria“, aktoriai sušnibždo: „Holivudas...“
Evelina Sašenko
Evelina Sašenko / Kadras iš filmavimo

Evelina pasakoja, kad kino aikštelėje ji atsirado dėka pažinties su operatoriumi. „Susitikome, jis papasakojo, kokį filmą filmuoja, aš jam prasitariau, kad irgi turiu svajonę suvaidinti kino filme. Jis akimirką pamąstė ir sako: „Žinai, aš tau paskambinsiu“. Taip ir atsitiko, netrukus atsidūriau kino aikštelėje“, – šypsosi E.Sašenko.

Filmavimas vyko jaukioje Rumšiškių bažnyčioje. Epizodas – vestuvės.

„Ta bažnyčia – unikali, kitokia, turinti savo aurą. Nors tai nebuvo tikros vestuvės, tik filmo scena, viskas labai tikroviškai atrodė. Be to, tą dieną buvo baisiai karšta, lauke tiesiog negalėjome ištverti plieskiančio karščio, ir vienintelė vieta, kuri saugojo ir gelbėjo, buvo ta bažnyčia“, – prisimena Evelina.

Kadras iš filmavimo/Evelina Sašenko
Kadras iš filmavimo/Evelina Sašenko

Šiuo kalėdiniu laikotarpiu atlikti įvairias giesmes, taip pat ir „Ave Maria“, dainininkei įprasta. Mažame Rūdiškių miestelyje, kur gyvena jos tėvai, E.Sašenko taip pat ne kartą giedojo bažnyčioje. Tekę ir tikrų vestuvių ceremonijų metu atlikti kūrinius.

„Bet kinas yra kinas, vis tiek viskas kitaip. Filme „Be 5 Min. Vedę“ mano vaidmuo buvo paprastas, dariau tai, ką visada darau. Tą akimirką dar nepajaučiau, kad esu filme, bet kai per premjerą sėdėsiu salėje – tikrai pasijusiu kino žvaigžde, aktore, bent jau tada“, – linksmai kvatoja E.Sašenko.

Kadras iš filmavimo/Evelina Sašenko
Kadras iš filmavimo/Evelina Sašenko

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius