-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Evelinos Anusauskaitės žvilgsnis krypsta į Rusiją

Neseniai iš Vitebske vykusio festivalio „Slavianskij bazar“ grįžusi dainininkė Evelina Anusauskaitė (22) prisipažįsta atsidūrusi kryžkelėje: pažintis su Rusijos žvaigžde Valerija bei jos vyru, įtakingu prodiuseriu Josifu Prigožinu gali kita kryptimi pasukti lietuvės karjerą.
Evelina Anusauskaitė
Evelina Anusauskaitė / Luko Balandžio nuotr.

Su Rusijos įžymybe Vitebske susitikusi Evelina greitai rado bendrą kalbą. Ir ne tik todėl, kad jas sieja bendri reikalai: konkurso „Avon Voices“ rengėjai su Valeriya, dirbusia komisijoje, vis dar neatsiskaitė, o laimėtoja paskelbta Evelina tebesidera dėl kontrakto sąlygų, kurios taip pat nėra iki šiol įvykdytos. 

Kai Valerija ir Josifas išgirdo, jog pradedanti atlikėja savo ateitį regėtų Jungtinėse Valstijose, prodiuseris prasitarė, jog norėtų jai padėti. Toje šalyje turi daug svarbių svarbių kontaktų, bet ne tiek, kiek Rusijoje – čia, jo teigimu, lietuvaitės karjera suktųsi daug greičiau nei anapus Atlanto. 

„Jis anaiptol nesakė pamiršti Amerikos. Tik išdėstė logiškus argumentus, kaip galėtų sektis Rusijoje, kur, sako, auditorija mane suprastų daug greičiau nei Amerikoje. Man patiko, kad jis nieko nežadėjo. Abu turime rimtų priežasčių: jis abejoja dėl savo užimtumo, aš – dėl Rusijos rinkos. Sutarėme, kad pamąstysiu ir susiskambinsime“, – sakė atlikėja.

Daugiau – žurnale „Žmonės“                                                     

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius