Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ezopo draugę ištiko elektros šokas? (nuotraukos)

Ir ne tik ją. Plaukų stilistas Jurijus Levčenkovas, padedamas „YURY Academy“ ir „Urban Design Team“ bei svečio iš Prancūzijos Riadh el Handi pristatė naują šukuosenų kolekciją. Ilgaplaukės merginos pasirodė sugarbanotais, išpūstais ir pribloškiamo dydžio plaukais, pelnydamos lietuviškos grietinėlės ovacijas.
Linas Karalius-Ezopas su drauge Gintare Gurevičiūte
Linas Karalius-Ezopas su drauge Gintare Gurevičiūte / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Temos: 1 Linas Karalius

Bare „Liv Lounge“ ketvirtadienio vakarą buvo ankšta, nes čia susirinko ištikimi ir garsūs J.Levčenkovo klientai bei gerbėjai. Vakaro svečiai nekantriai laukė pasirodant naujausias mados tendencijas atspindinčios šukuosenų kolekcijos „Fearless“.

„Dar palaukit – kolekcija bus tikrai graži!“ – entuziastingai susirinkusiuosius tikino garsiojo plaukų stilisto žmona Xiao Yan Lin. Ji pati tiesiog žėrėjo blizgančia suknele.

Galiausiai su dūmų debesimis pasirodė ir bebaimiai modeliai, žavintys laisvai krintančiais ir maištaujančiais plaukais. Paskutinė mergina, leidusi iš savo plaukų sukurti labiausiai šokiruojamą efektą, buvo Lino Karaliaus-Ezopo gyvenimo draugė Gintarė Gurevičiūtė. Nors išpūsti ir suvelti plaukai bei maskuojamasis grimas Gintarę padarė sunkiai atpažįstamą net draugams, Ezopas mylimąja buvo labai patenkintas.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Gintarė Gurevičiūtė
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Gintarė Gurevičiūtė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius