Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Farai“ pričiupo girtą vairuojantį „Žalgirio“ krepšininką DeJuaną Collinsą, o jis atsilygino smūgiais į kamerą

Patruliuojantys policijos ekipažai gavo pranešimą, kad miesto gatvėmis važiuoja automobilis, vairuojamas galimai neblaivaus vairuotojo.
DeJuanas Collinsas
DeJuanas Collinsas / LNK nuotr.

LNK pranešime spaudai teigiama, kad netrukus automobilis buvo sustabdytas, o patikrinus vairuotoją, nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 2,18 prom.

Situacija eilinė, asmenybė – išskirtinė. Vairuotojas, pasirodo, yra JAV krepšininkas DeJuanas Collinsas, „Žalgirio“ komandos įžaidėjas. Važiuojantis „Renault“ markės automobiliu, papuoštu savo vardu ant durelių.

Didelio džiaugsmo veide nematyti. Ir nieko keisto. Visi, kam teko pasėdėti ant galinės policijos automobilio sėdynės, supranta, kaip jaučiasi ponas DeJuanas. Pareigūnas surašė administracinės teisės pažeidimo protokolą, paaiškino, kokie bus tolimesni veiksmai, kai byla pateks į Kauno miesto apylinkės teismą.

Netrukus viskas buvo baigta, bet įžaidėjas nutarė pažaisti. Ir išlieti visą pyktį ant situaciją filmavusio LNK „Farų“ laidos operatoriaus. Snaiperis yra snaiperis. Du smūgiai, abu taiklūs. DeJuano Collinso tritaškius naktinio Kauno gatvėse žiūrovai išvys šiandien, trečiadienį, 19.15 val. „Farų“ laidoje.

Aišku, sudaužytos kameros gaila. Nors iš kitos pusės, tokią ir aukcione galima parduoti. Pareigūnams teko įsikišti ir apginti operatorių. Tačiau šis nesivaldė. Nusikeikti mišria lietuvių rusų kalba jam nepavyko, tačiau angliški keiksmažodžiai liejosi laisvai. Krepšininko kompanionė uždarė langą, bet DeJuano tai nenuramino. Jis bandė pareigūnų kantrybę žarstydamasis nemandagiais įžeidimais. Panelė nuoširdžiai stengėsi kuo greičiau išvažiuoti, bet situacija išmušė ją iš vėžių. Už nugaros – policijos automobilis, iš dešinės – įsisiautėjusi žvaigždė, iš priekio – pareigūnas. Kur čia įmesi tinkamą bėgį. Krepšininkas klausė tiktai savo kompanionės. Ir merginai pavyko tik iš trečio karto įsodint jį į automobilį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius