Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Farų“ laidoje – kelių „erelis“ apkaltinęs policiją iš jo pavogus 100 000 litų!

Kai vairuotojas nepaiso policijos pareigūnų prašymo sustoti, į pagalbą skuba visi Kauno miesto ekipažai. Gaudynės, privertusios sunerimti ne tik nepaklusnųjį automobilio savininką, bet ir valstybės tarnautojus, atsakingus už viešąją tvarką, įgauna visiškai kitą scenarijų, kai nesustojęs vairuotojas trenkiasi į šviesoforą.
„Farų“ laidoje – kelių „erelis“ apkaltinęs policiją iš jo pavogus 100 000 litų.
„Farų“ laidoje – kelių „erelis“ apkaltinęs policiją iš jo pavogus 100 000 litų. / TV3 nuotr.

Policijos pareigūnams mėginant atverti įstrigusio automobilio duris, liudininkus pritrenkia dar viena nesėkmė – ant atsitrenkusios į stulpą transporto priemonės nuvirsta pats šviesoforas, sukeldamas dar didesnę grėsmę viduje įstrigusiam vairuotojui.

„Šis įvykis buvo vienas iš tų nedaugelio, kai viena nelaimė veja kitą, o pareigūnai susidūrę su netikėta situacija stengiasi viską išpręsti sklandžiai. Šį kartą kilo dar daugiau nesusipratimų, nes vairuotojas staiga prisiminė, kad geriausia gynyba yra puolimas, ir ėmė pareigūnus kaltinti neva jie pasisavimo jam 100 000 priklausančių litų. Vėliau įvykio dalyviai džiaugėsi galėję visas gaudynes ir mestus kaltinimus peržiūrėti „Farų“ užfiksuotoje videomedžiagoje“, – sako į TV3 eterį sugrįžtančios laidos „Farai“ projekto vadovas Silvestras Dobravolskis.

Taip pat šį antradienį, gegužės 12 dieną, 19.10 val. TV3 žiūrovai laidoje matys, kokių priemonių reikia imtis policijos pareigūnas, norintiems sutramdyti įsisiautėjusius krepšinio sirgalius. Amžinų priešų dvikovos „Žalgiris“ – „Lietuvos rytas“ metu žaidimo mėgėjai siautėjo, o policijai teko stiprinti pajėgas ir malšinti įsiplieskusias riaušes. Tik laidoje „Farai“ – aštriausios akimirkos iš dviejų stipriausių Lietuvoje krepšinių komandų sirgalių kivirčo.

Be to, šį antradienį į televizijos eterį sugrįžtanti dokumentinė drama imsis kiek neįprastos užduoties – kameromis sekti ilgapirščių, grobiančių naminius gyvulius, operaciją. Kauno rajono miestelyje Babtuose gyvenanti moteris kreipėsi į policijos pareigūnus, prašydama išsiaiškinti, kas vagia jos augintinius. Pareigūnų komanda, kinologai ir TV3 laidos „Farai“ kūrybinė grupė vyksta į įvykio vietą. Netrukus keturkojis komisaras Reksas miškuose randa nusikaltimo įkalčius.

 

Intriguojanti dokumentinė drama, sudėtingos operacijos ir pareigūnų darbas – TV3 laidoje „Farai“ šį antradienį, gegužės 12 dieną 19.10 val. per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius