Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Fei Fei Sun – pirmasis modelis iš Azijos, papuošęs itališkojo „Vogue“ viršelį

Azijos modelis Fei Fei Sun savo karjerą pradėjo dirbdamas su „Calvin Klein“, „Valentino“ ir „Diesel“ kompanijomis. Manekenė taip pat papuošė kiniškus „Vogue“ ir „Elle“ žurnalus.
Manekenė Fei Fei Sun „Vogue Italia“ žurnale
Manekenė Fei Fei Sun „Vogue Italia“ žurnale / „Vogue Italia“ viršelio nuotr.
„Twitter“ profilio nuotr./Manekenė Fei Fei Sun
„Twitter“ profilio nuotr./Manekenė Fei Fei Sun

Tačiau nuo šiol Fei Fei Sun gali save laikyti mados pioniere, mat ji tapo pirmąja Azijos manekene, papuošusia itališkojo „Vogue“ viršelį, rašo Dailymail.co.uk.

Modelis pristatė nemažai garsių dizainerių kolekcijų. Fei Fei Sun pasirodė ant podiumo demonstruodama Vivienne Westwood, „Miu Miu“, „Dries van Noten“ ir „3.1 Phillip Lim“ kūrinius. Modelis taip buvo kvepalų DKNY „Be Delicious“ ir Calvino Kleino „One“ reklaminis veidas.

Nors kinų modelis Du Juan anksčiau buvo pasirodžiusi itališko „Vogue“ vedamojo straipsnio puslapiuose, tačiau būtent Fei Fei Su yra pirmojo Azijos manekenė, papuošusi žurnalo viršelį.

Prancūziškas „Vogue“ buvo pirmasis Europos žurnalas, ant kurio viršelio pasirodė azijiečių modelis. Būtent kinų modelis Du Juan buvo pirmoji, kuri pasirodė ant šio žurnalo viršelio 2011  metais.

Dabar šiuo pavyzdžiu turėtų pasekti britų ir amerikiečių „Vogue“ žurnalai, tačiau žinoma, kad šie leidiniai pirmenybę teikia garsenybėms, o ne podiumų žvaigždėms. Tačiau abu žurnalai yra publikavę Azijos modelių nuotraukas.
Tiesą sakant, amerikiečių „Vogue“ redaktorė netgi sukūrė kontraversišką situaciją, kai prieš dvejus metus leidinyje išspausdino azijietišką fotosesiją.

Stephen Meisel fotosesija, kurios dizainerė buvo pati Grace Coddington, pasirodė 2010 metų gruodžio mėnesį. Iš karto buvo mesti kaltinimai, neva tokia fotosesija akivaizdus pataikavimas, tuo tarpu kiti kėlė klausimą, ar tik Azijos modeliai nepradeda iš naujo kurti tradicinio grožio sampratos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius