Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Festivalio „Galapagai“ teritorijoje – milžiniškas vandens batutų parkas

Viso pasaulio pramuštgalviai štai ir vėl prisiminė kultinę Takeši pilį, ir vandens batutų teikiamus smagius ar net ekstremalius išbandymus. Madingas festivalis „Galapagai“ taip pat pasiūlys išbandyti kvapą gniaužiantį vandenlenčių ir vandens batutų parką, įrengtą vaizdingoje Zaraso ežero saloje, festivalio teritorijoje.
Zarasų vandens pramogų parka
Zarasų vandens pramogų parka / 15min archyvo (festivalio organizatorių) nuotr.

Salos vandens pramogų nuotraukos iš drono skrydžio verčia aiktelėti: ir visa tai Lietuvoje? Taip, Zarasuose. Bene gražiausioje Lietuvos vietoje esantis vandenlenčių ir vandens batutų parkas išties yra tai, kas uždėtų pliusą visai vasarai.

Tie, kas į Zarasus atvyksta tik kartą metuose – tada, kai ten vyksta „Galapagai“, šiemet liepos 27-28 dienomis saloje atras daug naujo. Viena puikiausių ten laukiančių pramogų – vandenlentės, kurias galės išbandyti festivaliautojai, vyresni nei 10 metų. Neteks drovėtis savo nemokšiškumo, – paslaugus personalas ir patars, ir pamokys. Vienu metu parkas gali aptarnauti net iki 50-70 svečių.

Festivalio organizatorių nuotr./Zarasų vandens pramogų parka
Festivalio organizatorių nuotr./Zarasų vandens pramogų parka
Festivalio organizatorių nuotr./Zarasų vandens pramogų parka
Festivalio organizatorių nuotr./Zarasų vandens pramogų parka

Vandenyje yra 9 labai kokybiškos ir įdomios figūros, aplink visą trasą – patogus medinis takelis, kad būtų lengva išlipti iš vandens. Trasos viduryje sumontuotas bangolaužis, stabdantis bangas ir išlaikantis ežero paviršių lygų. Vietoje galima išsinuomoti viską, ko reikia: lentas, kelių lentas, hidrokostiumus, šalmus ir liemenes.

Liemenėmis taip pat privalomai aprūpinami visi, geidžiantys neeilinio nuotykio „Water Inn“ parke – batutų ant vandens karalystėje. Pripučiamų takelių ir kliūčių parkas sukurs į orą šaunančias emocijas.

VIDEO: Water Inn vandens batutų parkas Zarasuose

Vandens batutų parkas yra skirtas įvairių lygių ir amžiaus lankytojams. Viena jo dalis puikiai tinka vaikams nuo 6 iki 11 metų, tik juos turi lydėti suaugusieji (vienas suaugęs gali lydėti 6 vaikų grupę). Privalomi bent minimalūs plaukimo įgūdžiai.

Ekstremaliosios parko figūros nepaliks abejingų tų, kas jau atšventė pilnametystę ir balsuoja už patį aktyviausią laisvalaikį.

Norintys išmėginti šią fantastinę pramogą, turėtų atvykti bent pusvalandžiu anksčiau, nei oficialiai prasidės sesijos, susipažinti su vandens batutų parko saugaus elgesio taisyklėmis ir gauti dalyvio apyrankę. Veiksmą ant vandens nuolat seka budri gelbėtojo akis, tačiau dėl bendros tvarkos ir lankytojų saugumo neblaivūs asmenys į batutų parką neįleidžiami.

„Aš manau, kad festivalis „Galapagai“ turi pliusą – ežero vandenį ir vandens pramogas, nes tris dienas sėdėti palapinėje nebūtų labai malonu. O turint dar ir Takeši pilį, kuri yra mano kartos svajonė, festivalis tampa dar universalesnis ir įdomesnis“, – sako vandens sportui neabejingas atlikėjas Justinas Jarutis, kuris šiais metais „Galapaguose“ surengs savo koncertą.

VIDEO: JUSTINAS JARUTIS - TELL ME YOUR STORY (Official Music Video)

Atvykusiems į festivalį „Galapagai“ bus suteikta speciali 20 procentų nuolaida „Zarasų Wake Inn“ ir „Water Inn“ parkų paslaugoms.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius