-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Festivalyje Nidoje – neseniai susituokę Oksana ir Deividas Šemberai: „Čia – mūsų vasaros namai“

Birželio 8-10 dienomis į Neringą plūs sporto ir aktyvaus laisvalaikio entuziastai. Nidoje jau trečius metus iš eilės vyksta didžiausias sporto festivalis šeimoms „Sveika, Neringa!“. Penktadienį įspūdingu renginiu prasidėjusią sporto šventę stebėjo ir pavasarį apie sutuoktuves paskelbę Oksana ir Deividas Šemberai.
Oksana ir Deividas Šemberai
Oksana ir Deividas Šemberai / Viganto Ovadnevo nuotr.

„Šiltuoju metų laiku visada gyvename Neringoje. Džiaugiamės, kad galime sudalyvauti šiame festivalyje. Iki Nidos atkeliavome dviračiais, mūsų namai – už 8km. Vasarą gyvename tikrai aktyviai“, – pasakojo pora.

Šeštadienį ir sekmadienį pajūrio gyventojų ir svečių laukia pėsčiųjų ėjimas, orientacinės varžybos, bėgimas bei daugybė sportinių turnyrų. „Rungtyse, greičiausiai, nedalyvausime – sporto mūsų gyvenime ir taip pakanka. Vis dėlto, koncertuose būsime aktyvūs svečiai“, – šypsojosi pora, kalbėdama apie nemokamus „Lemon Joy“, Beatrich, „Daddy Was a Milkman“ ir Leon Somov pasirodymus, vyksiančius penktadienį ir šeštadienį.

Oksana ir Deividas jau ne pirmus metus šiltą sezoną leidžia įspūdinga gamta pasižyminčiame Lietuvos kampelyje. „Čia turime namus, mylime šitą kraštą. Manau, kad vasarą geresnės vietos atostogoms už Lietuvos pajūrį tikrai nėra. Buvome daug kur, bet geriau už Neringą, už Lietuvos pajūrį dar neradome“, – atskleidė žinoma pora.

Deividas Šemberas ir Oksana Zlatkovaitė, po vestuvių pasirinkusi vyro pavardę, susituokė šių metų balandį. Lemtingąjį „taip“ pora ištarė po 8 metų draugystės.

Viganto Ovadnevo nuotr./Oksana ir Deividas Šemberai
Viganto Ovadnevo nuotr./Oksana ir Deividas Šemberai

TAIP PAT SKAITYKITE: Vienas geriausių Lietuvos futbolininkų Deividas Šemberas susituokė su Oksana Zlatkovaite

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius