Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Festivalyje „Yaga Gathering 2015“ – proto lavinimo ir streso valdymo paskaitos

Liepos 30 – rugpjūčio 3 dienomis Ežeraičio miške, prie Spenglos ežero (Valkininkių raj.) vyksiantis muzikos, menų ir alternatyvaus gyvenimo būdo festivalis „Yaga Gathering 2015“ savo lankytojus pakvies susipažinti su proto lavinimo technikomis ir mokys valdyti stresą.
Festivalio akimirka
Festivalio akimirka / „Goodlife photography“ nuotr.

Pirmą kartą festivalio metu bus mokoma jau 50 metų sėkmingai taikomo ir praktikuojamo Silva metodo. Iš JAV kilęs metodas šiuo metu dėstomas daugiau nei 110 pasaulio šalių. Mokymus ves sertifikuota „Silva International“ atstovė Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje, psichoorientologijos instituto (JAV) instruktorė Aleksandra Usevičienė. 

Silva metodas – tai proto lavinimo bei streso valdymo metodika, leidžianti iš esmės pakeisti mąstymo ir gyvenimo būdą, išvystyti intuiciją, pakelti kūrybingumo laipsnį, spręsti problemas.  Tai puikių ir efektingų mentalinių įrankių rinkinys paremtas biologijos, medicinos bei kitų mokslų žiniomis. 

„Tai iš tiesų šiuolaikinio žmogaus koncepcija! Naujas požiūris į save, asmenybės  potencialo atskleidimas, savivertės ugdymas, sugebėjimas spręsti šiuolaikinius sudėtingus uždavinius ir tapti harmoninga asmenybe. Seminaro dalyviai ne tik mokosi teorijos, bet ir atlieka daug praktinių uždavinių, sprendžia savo problemas, planuoja ateitį“ – teigia Aleksandra Usevičienė. 

Pasak lektorės, Silva metodo paskaitos metu klausytojai daug sužinos apie save, jos metu galės atverti duris į save patį kaip asmenybę, išsiaiškinti savo elgesio bei įpročių prigimtį, išmokti valdyti stresą ir giliai atpalaiduoti kūną, pozityviai mąstyti, formuluoti veiksmingas vizijas ir suvokti savo baimių šaknis.  

„Goodlife photography“ nuotr./Festivalio akimirka
„Goodlife photography“ nuotr./Festivalio akimirka

„Būkite drąsūs, nes tik tokie žmonės užduoda sau drąsius klausimus: Kas esu? Kur einu? Koks galiu būti? Kaip tai pasiekti? Koks mano gyvenimo tikslas bei misija? Būkite kaip vaikai! Jie nežaidžia su gyvenimu – jie tiesiog gyvena! Jie mokosi vaikščioti, krenta, bet keliasi ir vėl bando, ir taip šimtus kartų, kol tvirtai atsistoja ant kojų. O mes, suaugusieji, iš karto norime viską atlikti tobulai“ – sako lektorė. 

„Noriu, kad visi suprastume, jog gyvename tobuloje uždaroje sistemoje, kur veikia pastovūs, tobuli dėsniai. Jie nesikeičia – keistis turime mes. Juk mes ir ateiname į žemę tobulėti. Kiekviena gyvenimo situacija, kuri mūsų netenkina, moko, kad kažką darome ne taip. Tai verčia ieškoti atsakymų, keistis. Pradėję tobulėti, mes pastebime, kad mūsų gyvenime atsiranda vis daugiau malonių sutapimų. Tačiau iš tiesų taip nutinka tada, kai mes imame gyventi pagal tobulus gamtos dėsnius“. 

Festivalio „Yaga Gathering“ metu taip pat vyks ir daugybė kitų paskaitų bei sveikatingumo užsiėmimų. Tarp jų – įvairūs jogos, meditacijos užsiėmimai, astrologo ir chiromanto konsultacijos, auros diagnostika, masažo pamokos ir daugelis kitų. Festivalio metu veiks dvi muzikos scenos, amatų dirbtuvės, sveikatingumo erdvė, galerija po atviru dangumi, cirko scena. 

„Goodlife photography“ nuotr./Festivalio akimirka
„Goodlife photography“ nuotr./Festivalio akimirka

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius