Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Filmavimas Niujorke iš Manto Stonkaus pareikalavo ypatingų pastangų

Kino teatruose rodomos lietuviškos komedijos „Aš Žvaigždė“ veiksmas žiūrovus nukelia ir už Atlanto. Didžiausiame JAV mieste, Niujorke, filmavimo komandos laukė iššūkiai, kuriems iš anksto nebuvo įmanoma pasiruošti.
Komedijos „Aš Žvaigždė“ filmavimas Niujorke
Komedijos „Aš Žvaigždė“ filmavimas Niujorke / Asmeninio albumo nuotr.

Filme pasakojama apie šlove besimėgaujantį dainininką Mantą, kurį vaidina komikas Mantas Stonkus. Nusprendęs palikti duetą „Capital M“ ir savo porininkę Moniką, kurią vaidina dainininkė Monika Pundziūtė-Monique, Mantas pradeda solo karjerą. Jis nutaria neapsiriboti Lietuva ir garsinti savo vardą patraukia tiesiai į vieną žinomiausių pasaulio miestų – Niujorką. Vis dėlto, už Atlanto ne viskas klostosi taip, kaip Mantui norėtųsi, ir jam tenka įveikti netikėtus iššūkius.

Su savais sunkumais teko susidurti ir reperio karjeros siekiantį atlikėją įkūnijusiam M.Stonkui. „Sunkiausia buvo turbūt Times Square, kur teko vaidinti apsuptam minios turistų, – pasakojo komikas. – Viena yra stovėti prieš salę, pilną žiūrovų, visai kas kita – vaidinti ryškų personažą pasaulio turistų katile.“

Asmeninio albumo nuotr./Mantas Stonkus Niujorke
Asmeninio albumo nuotr./Mantas Stonkus Niujorke

Tačiau dar didesnis išbandymas M.Stonkaus laukė vienoje didžiausių miesto metro stočių. Čia filme Mantas repuoja miniai žmonių. Filmuojant aktoriui teko gerokai paplušėti, nes požeminėje stotyje, kur susikerta kelios metro linijos, buvo itin karšta ir nuolat trūko oro.

Asmeninio albumo nuotr./Komedijos „Aš Žvaigždė“ filmavimas Niujorke
Asmeninio albumo nuotr./Komedijos „Aš Žvaigždė“ filmavimas Niujorke
Asmeninio albumo nuotr./Komedijos „Aš Žvaigždė“ filmavimas Niujorke
Asmeninio albumo nuotr./Komedijos „Aš Žvaigždė“ filmavimas Niujorke

Prie filmo Lietuvoje dirbo net 40 žmonių komanda. Į Niujorką, likus kelioms dienoms iki filmavimo JAV darbų, vyko tik dalis jų. Prieš pradedant filmuoti buvo būtina atsirinkti siužetui tinkamiausias lokacijas. Galiausiai buvo pasirinktos jau legendinėmis tapusios vietos Manhatane: Times Square aikštė, Rockefeller centras ir Wall Street gatvė. Viena scena buvo nufilmuota ir Brukline, su vaizdu į Manhataną, prie garsiojo Bruklino tilto.

Komedija „Aš Žvaigždė“ kino teatruose rodoma jau nuo vasario 2 dienos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius