-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Filme „Pakeliui“ gęstančią roko žvaigždę suvaidinęs Mantas Jankavičius: „Vaidmenį gavau, nes mokėjau groti gitara“

Pirmadienio vakarą viename sostinės viešbučių įvyko lietuviško vaidybinio filmo „Pakeliui“, kuriame pagrindinį vaidmenį atliko Mantas Jankavičius, pristatymas. Naująją juostą Mantas pristatė dainomis.
Mantas Jankavičius
Mantas Jankavičius / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Atlikėjas vakarą pradėjo į rankas paimdamas gitarą ir uždainavo „Laisvi drugeliai“. „Kas geriau nei gitara sukuria gerą nuotaiką ir padeda atsipalaiduoti“, – į susirinkusius kreipėsi Mantas, kuriam filme teko blėstančios žvaigždės – roko muzikanto – vaidmuo. M.Jankavičius vaidina degradavusį atlikėją, kuris keičiasi filmo metu ir tampa geresniu.

„Gavau tą vaidmenį, nes mokėjau groti su gitara. Muzika yra labai svarbi šiame filme, yra kuriamas specialus garso takelis, prie kurio kūrimo prisidedu aš pats. Bus ir mano dainų“, – prisipažino Mantas.

Algio Kriščiūno nuotr./Filmo „Pakeliui“ plakatas
Algio Kriščiūno nuotr./Filmo „Pakeliui“ plakatas

Žiūrovai filmą didžiuosiuose ekranuose išvys lapkričio 21 dieną. „Viską nufilmavome praėjusių metų pabaigoje. Specialiai nukėlėme premjerą šiek tiek į metų pabaigą, nes filmas bus geriau žiūrimas tuomet, kai bus už lango šlapia ir šalta. Tai yra filmas, kuriame išvažiuojama iš miesto. „Valentinas vienas“, „Kaip pavogti žmoną“ buvo labai buvo suspausti į kelis butus, filmavimas vyko mažoje erdvėje, o čia įkvėpiama gaivaus oro“, – pasakojo filmo idėjos autorius Žilvinas Naujokas. Anot jo, Lietuvoje tokio žanro filmo nėra, todėl tai bus naujovė.

„Dabar vyksta montavimo darbai. Iš tikro negaliu pasakyti, koks šio filmo žanras. Tai yra ir drama, ir komedija, jame daug muzikos. Tai bus gaivus filmas“, – teigė režisierius Ričardas Marcinkus.

„LiTBaz Pictures“ nuotr./Mantas Jankavičius ir Džesika Vienažindytė filme „Pakeliui“
Mantas Jankavičius ir Džesika Vienažindytė filme „Pakeliui“
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Mantas Jankavičius ir Džesika
Mantas Jankavičius ir Džesika Vienažindytė

Kalbėdamas apie savo jaunąją kolegę Džesiką Vienažindytę M.Jankavičius negailėjo gerų žodžių. „Prisiminkite jos vardą, ji yra perspektyvii balerina, jei jos nepamatysite „Oper House“, tai ji vaidins kažkur su Jessica Biel. Ką galiu jums dar pasakyti, turėjau proga suvaidinti su viena perspektyviausių Lietuvos aktorių, kuriai pranašaujama puiki ateitis. Ji gal pati nemano, kad yra gera aktorė, bet mes jau tai nusprendėme. Ji yra Dievo dovana, nukritusi iš dangaus į mūsų filmavimo aikštelę“, – teigė atlikėjas.

Vakaro metu svečiams buvo parodytas filmo „Pakeliui“ anonsas, o M.Jankavičius pristatymą užbaigė savo kūrybos daina, kuri taip pat skambės filme.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Renginio akimirka
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Renginio akimirka

Apie filmą

Pagrindinį „Pakeliui“ herojų, praeityje šlovės spinduliais besimėgavusį dainininką panką įkūnijo M.Jankavičius. Režisieriaus Ričardo Marcinkaus filme jam tenka susitaikyti su žiauria realybe – gerbėjų pulkai ištirpo, o dėl potraukio kvaišalams jis galiausiai pasiekė dugną. Bičiulis, kurio vaidmuo teko aktoriui Leonardui Pobedonoscevui, neapsikentęs nebegali žiūrėti į gailestį keliančią buvusią žvaigždę. Bet Panko gyvenimas apsiverčia aukštyn kojomis, kai prie jo lovos viena rytą išdygsta maža mergaitė, kurią įkūnijo jaunoji aktorė Džesika Vienažindytė. Šiuo metu tebevyksta „Pakeliui“ montavimo darbai.

VIDEO: PAKELIUI kinuose nuo lapkričio 21 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius