Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Filme „Streikas“ vaidinanti Justė Arlauskaitė-Jazzu: „Man ne kartą yra sakę, kad esu gimusi vaidinti kine“

Jau lygiai savaitę režisierius Romas Zabarauskas Lietuvoje filmuoja savo naują juostą „Streikas“ (angl. „We will riot“). Šį sekmadienį vykusiame filmavime pagrindinį vaidmenį atliekantis Ebeneezeris Nii Sowahas (26) pagaliau susipažino su aksominio balso dainininke Juste Arlauskaite-Jazzu (24). Tik nepagalvokite nieko blogo – Justė taip pat vaidina filme, kuriame jai atiteko korumpuoto Vilniaus miesto mero sekretorės vaidmuo.
Justė Arlauskaitė-Jazzu
Justė Arlauskaitė-Jazzu / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Nors Justei ne kartą teko atsidurti prožektorių šviesoje bei operatorių objektyve, debiutas ilgo metro kine – pirmas. Tačiau, žinoma, dainininkė patikino, kad dirbti su tokiu kūrybingu ir inovatorišku režisieriumi, be to, draugu jai buvo lengvas it pasivaikščiojimas valso žingsneliu.

„Su Romu dirbti nėra sunku, nes aš jį pažįstu iš anksčiau ir mes labai gerai susibendravome. Manau, jog mūsų energetika paprasčiausiai sutapo, nes mes turime daug bendro. Kuomet jis man pasiūlė filmuotis jo kuriamame filme – sutikau nedvejojusi“, – pasakojo dainininkė. – Šiaip Romas yra labai geras, jaunas ir perspektyvus režisierius ir viskas filmavimo aikštelėje vyksta labai ramiai, aktoriai taip pat nuostabūs“.

Sekmadienį filmuotoje scenoje, kurioje korumpuotą Vilniaus miesto merą vaidino kino ir teatro aktorius Sakalas Uždavinys, Justei atiteko jo sekretorės vaidmuo. Dainininkė pripažįsta, kad įkūnyti sekretorę jai „pavyko be problemų“.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Sakalas Uždavinys
Sakalas Uždavinys

„Manau, sekretorės vaidmenį man sekasi atlikti labai gerai. Aš kūriau klišinės, stereotipinės sekretorės personažą – šiek tiek seksualios, šiek tiek rimtos. Nuo aprangos iki elgesio ir mąstysenos turėjau tapti visiškai stereotipine sekretore. Žinai, kiek man teko savo gyvenime vaidinti, tai šis vaidmuo – vienas lengvesnių. Labai gerai jį pajaučiau“, – įspūdžiais iš „Streiko“ filmavimo aikštelės dalinosi Justė.

Justė prasitarė, kad ne vienas geras aktorius ir režisierius jai „seniausiai yra sakę, kad ji – gimusi vaidinti kine“. Anot jos, tai itin pakelia pasitikėjimą savimi, motyvuoja ir suteikia jėgų toliau vaidinti.

„Teatro, filmo, vaizdo klipo vaidybos specifika yra labai skirtinga. Be to, kuomet tie tikrieji aktoriai tave giria, šiek tiek atsipalaiduoji. Man iš esmės patinka vaidinti ir žiūrėti kaip aš pati suvokiu vaidmenis, kaip jie gimsta, kaip kintu – nuo motorikos iki mąstysenos turi pasikeisti per vieną akimirką. Bet geriausiai jaučiuosi vaidindama kine. Visai neseniai teatre repetavome ir aš kolegoms sakiau, laukianti filmavimo, kad galėčiau susigrąžinti pasitikėjimą savimi kaip aktore. Susigrąžinau“, – džiugiai portalui Žmonės.lt sakė Justė.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Romas Zabarauskas ir Justė Arlauskaitė-Jazzu
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Romas Zabarauskas ir Justė Arlauskaitė-Jazzu

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius