Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Filmo „Nepatyręs“ personažo Mareko penis – vienas ilgiausių pasididžiavimų kino istorijoje

Metų pradžioje startavusi nauja lietuviška komedija „Nepatyręs“ savitai ir originaliai, drąsiai ir linksmai dalijasi subtiliais patarimais su visais, kurie nori išmokti mylėti. Tačiau romantiškame filme netrūksta ir pikantiškų kadrų. Prie jų be abejonės galima priskirti sceną, kai į Londone gyvenančios Dianos (vaidina Edita Užaitė) butą įžengia visada atsipūtęs jos kaimynas Marekas (Andrius Žiurauskas).
Komedijos „Nepatyręs“ personažas Marekas (aktorius Andrius Žiurauskas)
Komedijos „Nepatyręs“ personažas Marekas (aktorius Andrius Žiurauskas) / Stop kadras

Dianos finansinius sunkumus bandančiam išspręsti Ramūnui (Audrius Bružas) savo kaimyną ji pristato paprastai: „Čia ilgas Marekas“. Dručkis lenkas Marekas yra paprastas, atviras ir nuoširdus. Jis mėgsta vaikščioti pusiau nuogas ir to nė kiek neslepia. 

Kaip tai atrodo, žiūrėkite čia: 

VIDEO: NEPATYRĘS: Ilgas Marekas (filmo ištrauka)

Ir nors Mareką įkūnijusio A.Žiurausko penis tikrai pretenduoja į vieną ilgiausių pasididžiavimų kino istorijoje, lietuviškos komedijos kūrėjai išduoda, kad jis – dirbtinis.

Didžiausi ir juokingiausi

Kino istorijoje sukurta nemažai filmų, kurių herojai visame pasaulyje išgarsėjo dėl savo didesnių ar mažesnių, tačiau itin įsimintinų vaidmenų. Vienas tokių be jokios abejonės priskiriamas aktoriui Markui Wahlbergui, nusifilmavusiam JAV režisieriaus Paulo Thomo Andersono 1997 metais sukurtoje dramoje „Pašėlusios naktys“ (angl. „Boogie Nights“). Filmas pasakoja apie pornografijos verslą ir jo kūrimo užkulisius. Edį Adamsą įkūnijusio aktoriaus penis vadinamas vienu didžiausių ir įsimintiniausių kino istorijoje, padariusį jį tikra žvaigžde.

Daugelis matė ir 2009 metais sukurtą JAV fantastinį veiksmo filmą „Stebėtojų lyga“ (angl. „Watchmen“). Tiesa, gal tik dalis jį žiūrėjusių prisipažins, kad tai darė dėl gigantiško daktaro Manhattano (vaidina Billy Crudupas) pasididžiavimo, į kurį tiesiog neįmanoma nespoksoti.

Daktaras Manhattanas ir jo pasididžiavimas: 

VIDEO: WATCHMEN- Doctor Manhattan

Pasivažinėti nuogas kartą išsileido net Bartas Simpsonas. Spėkite, kas jam liepė taip pasielgti?

VIDEO: Bart Simpson Naked Skate

Ieškantiems meilės

Komedijoje „Nepatyręs“ pasakojama neįprasta trisdešimtmetį perkopusio Ramūno Jakučio meilės istorija. Ramūnas yra labai geras ir sąžiningas vyrukas, tačiau labai ne koks meilužis. Ir tai tikrai žino Vaidutė (Ineta Stasiulytė) – Ramūno gyvenimo meilė. Atstumtas jos, Naujųjų metų išvakarėse pagrindinis filmo herojus atsiduria Londone, kur sutinka striptizo klube dirbančią tautietę Dianą. Ji apsiima išmokyti Ramūną atsipalaiduoti ir mėgautis gyvenimu.

Komedija „Nepatyręs“ pastatyta pagal Jono Chernick Kanadoje sukurtą scenarijų. Šioje šalyje filmas ir buvo pirmiausia pastatytas: Toronto kino festivalyje jis buvo išrinktas geriausia 2013 metų Kanados komedija. Šmaikščiu scenarijumi netruko susidomėti kitos kino kompanijos visame pasaulyje – nuo Prancūzijos iki Pietų Korėjos. Lietuviška komedijos versija pritaikyta mūsų šalies aktualijoms, joje kūrybingai įpinta emigracijos tema. Tai savitas, originalus, drąsus, linksmas ir romantiškas filmas su pikantiškomis pamokomis bei subtiliais patarimais visiems, ieškantiems meilės.

Komediją jau pamatė daugiau kaip 45 000 žiūrovų, o pagal premjerinio savaitgalio pajamas (626 tūkst. Lt) ji pateko tarp trijų žiūrimiausių filmų Lietuvos kino istorijoje: aplenkusi istorinį veiksmo filmą „Tadas Blinda“ (510 tūkst. Lt) naujoji komedija atsiliko tik nuo filmo „Moterys meluoja geriau. Kristina“ (637 tūkst. Lt) ir sąrašo lyderio „Redirected / Už Lietuvą!“ (928 tūkst. Lt).

VIDEO: NEPATYRĘS (2015) 2'30 min. finalinis treileris: kas liks ant ledo šią žiemą?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius