Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Filmo „O, ne! O, taip!“ VIP premjera: svečiai rinkosi žiūrėti mylinčių ir besimylinčių porų istorijų

Lietuviško kino padangėje – dar viena nauja juosta. Ekranus jau po poros dienų pasieks nuotaikingas režisieriaus Juliaus Pauliko darbas – filmas „O, ne! O, taip!“. Trečiadienio vakarą šia proga Vilniuje buvo nutiestas raudonas kilimas – kino centre „Forum Cinemas Vingis“ vyko VIP premjera.
Žygimantas ir Dovilė Stakėnai, Deividas Meškauskas ir Ineta Stasiulytė, Arūnas ir Inga Valinskai, Jolanta Leonavičiūtė
Žygimantas ir Dovilė Stakėnai, Deividas Meškauskas ir Ineta Stasiulytė, Arūnas ir Inga Valinskai, Jolanta Leonavičiūtė / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

Apie porų santykius, meilės reikalus ir seksualinio gyvenimo subtilybes nuotaikingai pasakojanti komedija jau spėjo tapti populiariu, režisierių pamėgtu žanru. Tačiau šios temos – turbūt niekas neleis sumeluoti – niekada neišseks, o pasižvalgyti pro rakto skylutę slapta mėgsta visi.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./„O, ne! O, taip!“ premjera
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./„O, ne! O, taip!“ premjera

TAIP PAT SKAITYKITE: Filmo „O, ne! O, taip!“ aktoriai atskleidė įdomiausias užkulisių detales: žiūrėkite video

„O, ne! O, taip!“ – gera lengvo humoro dozė visiems, kurie bent kartą gyvenime savo kailiu pajuto, kiek sluoksnių slepiasi po žodžiu „santykiai“. Visiems mylintiems ir besimylintiems. Aistros, intrigos, kompromisų ieškojimas, lovos reikalai – apie visai tai pasakoja pagal australų režisieriaus Josho Lawso filmą „Little Death“ pastatyta juosta.

Pasižiūrėti ir įvertinti filmo į išskirtinę premjerą trečiadienį rinkosi minia kviestinių svečių: kino, teatro, muzikos, mados žvaigždės, verslininkai, pramogų pasaulio atstovai.

Į filmo peržiūrą atvykęs Žygimantas Stakėnas tikisi, kad kažką naujo išmoks: „Daug pažįstamų aktorių, norime juos pamatyti. Tikimės pasijuokti, o gal ir kažko naujo sužinoti“, – juokėsi Žygimantas.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./„O, ne! O, taip!“ premjera
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Žygimantas Stakėnas su žmona Dovile

Nors jau matė originalią šio filmo versiją, Livija Gradauskienė lietuviškoje versijoje tikisi juokų ir linksmybių.

„Mačiau anonsą, mačiau filmo originalą. Tai labai tikiuosi, kad mūsiškis bus geresnis, nes mūsų aktoriai fainesni ir talentingesni. Tai filmas apie linksmumą, humorą, esmė šiame filme – kaip iš įvairių gyvenimo peripetijų, taip pat ir santykių, galima išspausti kuo daugiau humoro“, – Žmonės.lt sakė L.Gradauskienė.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./„O, ne! O, taip!“ premjera
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Livija Gradauskienė su vyru Marijumi

Filme vaidmenį kūrusi Inga Valinskienė į peržiūrą atvyko su vyru Arūnu. Dainininkė pasakojo, kad jai filmuotis šioje juostoje labai patiko.

„Tikiuosi, kad filmas mane labai maloniai nustebins. Tikiuosi, kad mano suvaidinta scena suteiks man pasitenkinimą. Bet kokia patirtis kūrybinėje plotmėje man yra įdomi ir maloni“, – sakė I.Valinskienė.

Ką mano apie intymius filmus?

„Aš tikrai ne visus peržiūriu, kuriuos kuria lietuvių kino kūrėjai, negaliu pasigirti didele patirtimi. Bet manau, kad jei juos žiūrovai lanko, tai yra rodiklis, kad žmonės nori tai matyti, vadinasi, jie nori pasijuokti tame kontekste, kuris yra pateiktas.“

Ar bus scenų, dėl kurių Arūnas nustebs ar pavydės? „Arūną jau sunku nustebinti po 30-ies bendrų gyvenimo metų. Juolab, kad jis yra drąsus ir pats daug matęs“, – juokėsi Inga.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./„O, ne! O, taip!“ premjera
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Inga ir Arūnas Valinskai

Inetos Stasiulytės gyvenimo draugas Deividas Meškauskas atviravo, kad Ineta jau spėjo papasakoti apie filmą. Tačiau jis tikisi pamatyti, ko dar nematęs.

„Tikiuosi daug juoko ir pamatyti Inetą tokią, kokios dar nemačiau. Mačiau kelias nuotraukas, jos makiažą, mimikas naujas, pasakojo siužetą, tai supratau, kad jos vaidmuo neeilinis. Ir mačiau nuotrauką, kai Eimutis Kvosčiauskas ant jos guli lovoje.“

Pavydas užkilo? „Ne, aš žinau, kas yra aktoriaus darbas“, – juokėsi Deividas.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./„O, ne! O, taip!“ premjera
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Ineta Stasiulytė ir Deividas Meškauskas

Aušra Štukytė sakė, kad tokie filmai yra reikalingi tėvams: „Tikiuosi skaniai pasijuokti. Anonsą mačiau, jis labai intriguojantis. Seksas ir šeimos intymus santykiai yra ta tema, apie kurią reikia šnekėti. Kol negalima darželiuose naudoti Norvegijos knygučių vaikams, kol mes vaikams pasakojame, kad juos atnešė gandrai, manau, tokie filmai yra reikalingi. Man atrodo, kad daugelis suaugusiųjų yra pasimetę, todėl jiems reikia tokius filmus žiūrėti.“

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Aušra Štukytė su sužadėtiniu Dmitrijumi
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Aušra Štukytė su sužadėtiniu Dmitrijumi

Arūnas Storpirštis kalbėjo, kad filmai apie santykius jam patinka.

„Ko gali tikėtis... Kai atneša sriubą, ragauji, kad sužinotum, kokia ji. Taip pat su filmais. Anonso nemačiau, bet jei tai apie santykius, tai gerai, juk be santykių niekur.“

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./„O, ne! O, taip!“ premjera
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Arūnas Storpirštis

Premjeroje pasirodė ir iki šiol filmo dar nematę juostos aktoriai, čia suvaidinę nepamirštamus vaidmenis ir įkūniję penkias skirtingas poras. Pagrindiniai jų – drauge vaidinę Ineta Stasiulytė ir Eimutis Kvoščiauskas, Giedrius Savickas ir Gintarė Latvėnaitė, Arūnas Storpirštis ir Rimantė Valiukaitė, Gabrielė Malinauskaitė ir Marius Čižauskas, Rokas Petrauskas ir Skaistė Anusevičiūtė, taip pat – be poros filme pasirodę, tačiau nuotaikingus personažus įkūniję Inga Valinskienė ir Saulius Bagaliūnas.

Dar dieną keli jų viešėjo 15min/Žmonės.lt redakcijoje. Tuomet tiesioginės konferencijos metu I.Stasiulytės ir E.Kvoščiausko bei G.Savicko ir G.Latvėnaitės poros su portalo skaitytojais pasidalino įdomiausiomis filmavimo užkulisių detalėmis.

Konferencijos įrašą galite pamatyti čia:

VIDEO: 15min tiesiogiai - komedijos "O, ne! O, taip!" aktoriai

Lietuviškoje „O, ne! O, taip!“ versijoje, kaip ir originale, pasakojamos penkių porų istorijos. Kiekviena jų susiduria su įvairiais absurdiškais nesusipratimais.

Vienai jų gyvenimą apkartina merginos įprotis susijaudinti tik verkiant vaikinui, kitai – slaptas moters troškimas būti išprievartautai. Trečiosios poros vyras problemas sprendžia žmonai paslapčia vis duodamas migdomųjų, nes jį žavi mieganti moteris, ketvirtoji romantiškus santykius užmezga sekso telefonu, o penktoji, santuokos bėdas sprendusi pas porų psichologą, pakliūna į šlovės pinkles, kai vyras labiau už gerus santykius pradeda vertinti tariamą vaidybinį savo talentą.

Nuotaikinga lietuviška komedija „O, ne! O, taip!“ Lietuvos kino teatruose bus rodoma nuo birželio 17 d.

TAIP PAT SKAITYKITE: Filmo „O, ne! O, taip!“ aktoriai atskleidė įdomiausias užkulisių detales: žiūrėkite video

„O, ne! O, taip!“ filmo anonsas:

VIDEO: O, NE! O, TAIP! (2016 m.) lietuviška komedija. Cenzūruotas treileris

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius