-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Filmo „Valentinas Vienas“ kūrėjų planuose – dar du nauji lietuviški projektai

Nė dviejų savaičių dar nerodoma naujoji lietuviška romantinė komedija „Valentinas Vienas“ sulaukė mūsų šalyje dar neregėto pripažinimo – filmą jau peržiūrėjo per 100 tūkstančių žiūrovų, o pajamos pasiekė solidžią 1,5 mln. Lt sumą. Jei susidomėjimas nuotaikinga juosta išliks, ji pretenduoja aplenkti tų pačių prodiuserių pasididžiavimu tapusį filmą „Tadas Blinda. Pradžia“.
Donatas Ulvydas ir Žilvinas Naujokas
Donatas Ulvydas ir Žilvinas Naujokas / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

„Lyginant su pirmuoju savaitgaliu, antrąjį filmą „Valentinas Vienas“ pamatė net dar daugiau žmonių. Kol kas lenkiame net absoliutų Lietuvos kino rekordininką, filmą „Tadas Blinda. Pradžia“, kuriam prireikė šiek tiek daugiau laiko, kol jis surinko 1,5 mln. Lt. Mūsų naujojo filmo žiūrovai labai įvairūs labai įvairi. Filme „Valentinas Vienas“ rodomomis meilės istorijomis domisi ir vyresnio amžiaus žmonės, kai kurie net 60-metį perkopę atvažiuoja iš mažų miestelių į didesnius, kad pamatytų filmą“, – kalbėjo „Valentinas Vienas“ prodiuseris Žilvinas Naujokas, pridūręs, kad ir kino teatrų atstovų teigimu tokio lietuviško filmo dar nebuvo. „Pagal faktus matome – juokiasi ir senas, ir jaunas“, – kolegai antrino vienas filmo režisierių ir prodiuserių Donatas Ulvydas.

Pirmąsyk skelbiami naujieji sumanymai

Filmo „Valentinas Vienas“ pripažinimas ir sėkmė tapo galutiniu faktoriumi, leidusiu jo kūrėjams garsiai prabilti apie ateities planus. „Jau kurį laiką dirbome ir per ateinančius metus planuojame    išleisti net du lietuviškus filmus. Tai dvi naujos komedijos. Pirmojo projekto, kurio pavadinimas „Nauji metai po padu“, scenarijus beveik paruoštas, jis kinuose pasirodys prieš šių metų Kalėdas, gruodžio 20-ąją“, – naujiena dalijosi Ž.Naujokas.  

Antrasis būsimas filmas – šiuo metu kinuose rodomos juostos „Valentinas Vienas“ tęsinys. „Tęsinį kurti planavome seniai, dar prieš pusę metų. To įrodymas – pirmojo filmo pavadinime užkoduotas žodis „vienas“ – ir tai tik tam, kad netrukus galėtume užrašyti „du“, – atskleidė D.Ulvydas. Pastarojo filmo premjera numatyta po metų nuo pirmojo filmo pasirodymo – 2014-ųjų vasario 7 dieną.

Per stulbinamai trumpą laiką ir be valstybės paramos filmus pasiryžę kurti lietuviai, pristatę romantišką istoriją „Valentinas Vienas“ panašu, rado Lietuvos kino padangėje neužpildytą nišą – lietuviškas komedijas, kurias, kaip paaiškėjo, noriai žiūrėti traukia šimtai tūkstančių lietuvių. Ką jau kalbėti, galingai startavęs „Valentinas Vienas“ aplenkė tokius Holivudo gigantus kaip „Hobitas: nelaukta kelionė“, „007: operacija Skyfall“, „Tamsos riterio sugrįžimas“, „Vyrai juodais drabužiais 3“ ir kitus.

Filme „Valentinas Vienas“ pagrindinį vaidmenį atliko Vytautas Šapranauskas, taip pat Mindaugas Stasiulis ir Aistis Mickevičius, Gabija Ryškuvienė ir Giedrius Savickas, Mantas Jankavičius ir Agnė Grudytė, Darius Gumauskas ir Vaida Butytė bei Leonardas Pobedonoscevas ir Justė Zinkevičiūtė. Net keturių lietuvių režisierių – Editos Kabaraitės, Ričardo Marcinkaus, Simono Aškelavičiaus ir Donato Ulvydo – kūrinį, romantišką komediją „Valentinas Vienas“, galima pamatyti visuose šalies kino teatruose.

VIDEO: VALENTINAS VIENAS treileris / official trailer

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius