-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Fitneso trenerė, socialinių tinklų žvaigždė Inga Žuolytė laukiasi pirmagimio

Fitneso trenerė Inga Žuolytė (23) savo sporto karjerą privalės trumpam sustabdyti. Jos laukia vienas gražiausių gyvenimo etapų. Moteris laukiasi pirmagimio.
Inga Žuolytė
Inga Žuolytė / Eriko Ovčarenko, asmeninio albumo nuotr.

„Dabar, kai jau žino visi, jaučiuosi puikiai ir ant širdies lengviau“, – 15min džiugią žinią komentavo Inga.

Būsimi tėvai pirmagimio lytį žino, tačiau kol kas atskleisti nepanoro. Tik išduoda, kad prieš vaiko gimimą laukia daug darbų – šeima ruošiasi kraustytis į naujus namus. „Didžiausias pasiruošimas šiuo metu yra persikraustymai ir remonto darbai, kad vaikelis atkeliautų į nuosavus, erdvius namus“, – šypsosi I.Žuolytė.

Tūkstančius sekėjų socialiniuose tinkluose turinti Inga Žuolytė prieš kelerius metus išgarsėjo dėl savo istorijos – pradėjusi sportuoti, ji numetė 20 kg. O vėliau tapo fitneso trenere.

Ji aktyviai dalyvauja ir socialiniuose tinkluose. „Youtube“ kanale Inga kuria savo vlogus, kuriuos peržiūri kelioliką tūkstančių žiūrovų.

O dabar Ingos gyvenime laukia malonios permainos – sportininkė taps mama. Su mylimuoju Adomu jiedu laukiasi pirmagimio.

Pora praėjusį rudenį tapo sužadėtiniais. Inga pasiūlymo tekėti sulaukė praėjusių metų spalio 24-ąją.

Gražią naujieną apie kūdikio laukimą Inga Žuolytė pranešė ir socialiniame tinkle.

„Pastaruoju metu teko sulaukti nemažai kritikos dėl pasikeitusios mano išvaizdos ir akivaizdžiai suapvalėjusių kūno formų, ko priežastį dabar jau supratote. Laikas, kol tai žinojo tik artimiausi, be abejonės, buvo stebuklingas ir džiugus, tačiau, prisipažinsiu, kad tuo pačiu ir psichologiškai vienas sunkiausių periodų per pastaruosius keletą metų. Pilve nešiojant gražiausią ir nuostabiausią dalyką moters gyvenime, kurį kiekviena mūsų anksčiau ar vėliau gyvenime patiria ar patirs, kone kasdien mane pasiekdavo komentarai apie tai, kaip esu paburkusi, jog šį sezoną šokau į masę ar kad jau laikas man ruoštis varžyboms.

Įdomiausia tai, kad komentarai jau ilgą laiką manęs niekaip nepaliesdavo, tačiau šįkart kiekvieną priėmiau labai asmeniškai, jautriai ir skaudžiai, dėl ko, net neabejoju, jog kalti yra suaktyvėję hormonai. Džiugu, kad artimi žmonės bei laiku į rankas paimta teisinga knyga gana greitai sustatė viską į savo vietas bei sugrąžino man adekvatų mąstymą ir tikrąsias vertybes bei neapsakomą džiaugsmą tam, kas dabar vyksta mano gyvenime. Visa ši situacija mane išmokė to, jog, dažnai, nežinant žmogaus istorijos, jo gyvenimo peripetijų bei nepažįstant asmeniškai – nuo komentavimo ir kritiškos nuomonės deklaravimo yra protingiau susilaikyti, nes situacija gali atsisukti prieš Tave patį, kuomet pats pajausi gėdą dėl savo nesupratingumo.

Viliuosi, kad iš šios situacijos pamoką gavau ne aš viena. Iš kitos, teigiamos pusės, visgi turėčiau pasidžiaugti ir padėkoti jums už tokį manęs įvertinimą bei laikymą pavyzdžiu, kuris neturėtų sau leisti apsileisti. Džiaugiuosi, su jumis galėdama pasidalinti nuostabia žinia, jog aš laukiuosi, o varžybos, sunkios treniruotės bei visa kita gal, dar į mano gyvenimą sugrįš, tačiau vėliau, kur kas vėliau. Juk, galų gale, jokie laimėjimai fitneso ar bet kokiose kitose varžybose man neatneštų svarbesnio statuso gyvenime, negu tas mažas žmogeliukas“, – rašė savo sekėjams Inga Žuolytė.

Pastaruoju metu teko sulaukti nemažai kritikos del pasikeitusios mano išvaizdos ir akivaizdžiai suapvalėjusių kūno formų, ko priežastį dabar jau supratote ????.:)Laikas, kol tai žinojo tik artimiausi, be abejonės, buvo stebuklingas ir džiugus, tačiau, prisipažinsiu, kad tuo pačiu ir psichologiškai vienas sunkiausių periodų per pastaruosius keletą metų. Pilve nešiojamt gražiausią ir nuostabiausią dalyką moters gyvenime, kurį kiekviena mūsų anksčiau ar vėliau gyvenime patiria ar patirs, ko ne kasdien mane pasiekdavo komentarai apie tai, kaip baisiai esu paburkusi, jog šį sezoną šokau į masę ar, kad jau laikas man ruoštis varžyboms. Įdomiausia tai, kad komentarai jau ilgą laiką manęs niekaip nepaliesdavo, tačiau šįkart kiekvieną priėmiau labai asmeniškai, jautriai ir skaudžiai, dėl ko, net neabejoju, jog kalti yra suaktyvėję hormonai. Džiugu, kad artimi žmonės bei laiku į rankas paimta teisinga knyga gana greitai sustatė viską į savo vietas bei sugrąžino man adekvatų mąstymą ir tikrąsias vertybes bei neapsakomą džiaugsmą tam, kas dabar vyksta mano gyvenime. Visa ši situacija mane išmokė to, jog, dažnai, nežinant žmogaus istorijos, jo gyvenimo peripetijų bei nepažįstant asmeniškai - nuo komentavimo ir kritiškos nuomonės deklaravimo yra protingiau susilaikyti, nes situacija gali atsisukti prieš Tave patį, kuomet pats pajausi gėda dėl savo nesupratingumo. Viliuosi, kad iš šios situacijos pamoką gavau ne aš viena.???? Iš kitos, teigiamos pusės, visgi turėčiau pasidžiaugti ir padėkoti jums už tokį manęs įvertinimą bei pavyzdžio laikymu, kuris neturėtų sau leisti apsileisti.:) Džiaugiuosi, su jumis galėdama pasidalinti nuostabia žinia, jog aš laukiuosi, o varžybos, sunkios treniruotės bei visa kita - gal, dar į mano gyvenimą sugrįš, tačiau vėliau, kur kas vėliau..❤️ Juk, galų gale, jokie laimėjimas fitneso ar bet kokiose kitose varžybose man neatneštų svarbesnio statuso gyvenime, negu tas mažas žmogeliukas. ???? O šiaip, tai dar pati vis negaliu patikėti, kad vos už kelių mėnesių kaliaską stumdysiu! ???????????? Už nuotrauką AČIŪ : @mayrec_official Nuotrauką be mano leidimo naudoti draudžiama. #pregnant#pregnancy #pregnantphotography #pregnantphoto #happiness

A post shared by #zuolyterecipes#gyvenkaktyviai (@ingazuolyte) on

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius