-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Floridos Disnėjaus parką aplankiusi Monika Falcon pasijuto lyg pasakoje

Didžiosios metų šventės šiemet Monikai Falcon praėjo kitaip nei įprastai. Į JAV prieš ketverius metus sparnus pakėlusi operos solistė Kalėdas sutiko saulėtoje Floridoje, o aplankiusi didžiausią pasaulyje Volto Disnėjaus pasaulio parką pasijuto lyg pasakoje – dainininkė iki šiol dar gyvena nepamirštamais įspūdžiais.
Monika Sakalauskaitė-Falcon
Monika Sakalauskaitė-Falcon / Asmeninio albumo nuotr.

„Apsilankymas Disnėjaus parke man buvo staigmena ir ji puikiai pavyko! Kalėdos tikrai buvo stebuklingos, tikroje stebuklų šalyje“, – 15min pasakojo Monika, sulaukusi siurprizo-kvietimo per šventes aplankyti garsųjį pramogų parką.

Įprastai Niujorke gyvenanti atlikėja Floridoje vieši jau kurį laiką – mėnesį ji gyveno Majamyje, aplankė Floridos salas, kuriose turėjo keletą suplanuotų šventinių koncertų. Pasak Monikos, nėra nieko geriau, kai galima suderinti darbą ir poilsį – tuomet ji dalį laiko praleidžia koncertuodama, o laisvu metu gali pasimėgauti poilsiu turistaudama.

Asmeninio albumo nuotr./Monika Sakalauskaitė-Falcon
Asmeninio albumo nuotr./Monika Sakalauskaitė-Falcon

„Floridoje jau esu buvusi, Disnėjuje lankėmės pirmą kartą. Disnėjaus parką esu aplankiusi ir Paryžiuje, daug kartų ir Kalifornijoje, o jį aplankę Floridoje čia praleidome kelias dienas“, – 15min pasakojo ji.

Šįkart švenčių proga Monika į Lietuvą negrįžo, artimuosius aplankė kiek anksčiau. Pasak jos, kai su šeima nuolat palaikai ryšį, ilgesį pakelti lengviau – esant išmaniosioms technologijoms, kai pavyksta susiskambinti naudojant ir vaizdo kameras, atrodo, kad visi artimieji nuolat šalia.

Po Floridą pakeliavusi Monika šventinėmis dienomis aplankė ne tik Disnėjaus parką. Ji išbandė ir safarį – iš arti stebėjo natūralioje gamtoje laisvai gyvenančius laukinius gyvūnus: begemotus, žirafas, gorilas, kengūras, iš Egipto atgabentus krokodilus, liūtus, leopardus.

Asmeninio albumo nuotr./Monika Sakalauskaitė-Falcon
Asmeninio albumo nuotr./Monika Sakalauskaitė-Falcon

„Naujuosius sutikome savo namuose Niujorke. Šiame mieste būna vieni įspūdingiausių mano matytų fejerverkų. Ir, žinoma, geras maistas – Niujorke gali paragauti kokios tik nori šalies virtuvės patiekalų“, – 15min pasakojo Monika.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius