Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

G.Ivanauską supykdė, kad Kaziukas paralyžiavo senamiestį: „Gal mugei galima rasti kitą vietą?“

Nuo penktadienio sostinės centrą okupavo Kaziuko mugė. Visgi ši pramoga, skirta vilniečiams ir miesto svečiams, patinka ne visiems. Aktorių Gytį Ivanauską piktina čia kasmet vis susidarančios spūstys, dėl kurių šiemet buvo sutrikdytas jo darbas.
Gytis Ivanauskas
Gytis Ivanauskas / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Kaip ir kasmet, į sostinės šventę, kurios metu amatininkai ir paprasti žmonės pardavinėja savo kurtus ir pagamintus dirbinius, sugužėjo daugybė svečių.

Tiesa, džiaugėsi ne visi. Štai aktorius, choreografas Gytis Ivanauskas dėl suparalyžiuoto Vilniaus senamiesčio liko pasipiktinęs.

„Nesusilaikiau... Ką Jūs ten veikiat? Kodėl užtvėrėt kelius ne tik su automobiliu (čia dėkoju K.A.M. ir Lietuvos policijai, kad nenubaudė už ne vietoj paliktą automobilį), bet ir pėsčiom prieit???!!! Aktoriai vėlavo po valandą ir dvi į repeticiją (ačiū Dievui, ne į spektaklį). Klausimas: ar perkelt Lietuvos Nacionalinį dramos teatrą į užmiestį, ar #kaziukomuge galėtų surast vietą? Pvz., „Litexpo“. Man ne 19 metų, aš puikiai atsimenu, kai Kaziuko mugė vykdavo Pilies g., kuri ir taip nepravažiuojama. O dabar?

#chinaproductsintown #howtoblockthecity

P.S. Čia ne apie 2 ar 3 gatvių blokavimą. Čia apie tai, kai žmonės, kurie dirba, negali pasiekti savo darbo vietos. Pvz.: troleibusas stovi, visi dūsta – išlipt neleidžia (nes gi ant sankryžos stovi (jau pusvalandį))“, – „Facebook“ rašė Gytis Ivanauskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius