Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

G.Karaliūnaitė prisipažino apie jausmus R.Janavičiui: „Tai buvo pirma ir vienintelė abipusė meilė“

Ne vienas skaudžias skyrybas išgyvenusi Gintarė Karaliūnaitė pirmą kartą prisipažino apie meilę, apie kurią ji niekada dar viešai nebuvo kalbėjusi. Pasirodo, kad dainininkės karjera jai dovanojo ne tik daug tikrų draugų, bet ir pirmą meilę tuo metu itin garsiam atlikėjui Rolandui Janavičiui.
Gintarė Karaliūnaitė, Rolandas Janavičius
Gintarė Karaliūnaitė, Rolandas Janavičius / Josvydo Elinsko, scanpix nuotr.

„Viena ypatingiausių mano draugysčių visgi buvo su amžiną atilsį Rolandu Janavičiumi. Mes susipažinome Mažeikiuose naktį prieš Naujus metus, važiavome jų švęsti į Klaipėdą, atskirai. Tada stotyje ir traukinyje buvome dviese. Tai buvo mano tikriausia draugystė. Tik dabar galiu pasakyti, tai buvo mano pirma ir vienintelė abipusė meilė. Visa kita, kas buvo toliau, buvo paskubėta, buvo kitaip“, – atvirai laidoje „Visi mes žmonės“ prisipažino Gintarė Karliūnaitė.

Pasak Gintarės, Rolandas jai buvo tikras pavyzdys ir scenoje, kuriuo ji sekė vėliau savo karjeroje.

„Jis buvo žvaigždė, jis buvo numeris vienas. Kaip buvo Michaelis Jacksonas ir Madonna, taip buvo Rolandas Janavičius ir Džordana Butkutė. O aš gyvenau kaime ir svajojau tapti dainininke. Popdainininke aš tapau iš tikrųjų dėl to, nes buvau įsimylėjusi Rolandą. Kaip gera būti 40-ies – gali iškart viską prisipažinti, nes nebegėda“, – TV3 laidoje juokėsi ji.

„Scanpix“ nuotr./Rolandas Janavičius
„Scanpix“ nuotr./Rolandas Janavičius

Visgi Gintarei po truputį lipant laipteliais link pripažinimo muzikos pasaulyje, su mylimuoju prasidėjo nesutarimai.

„Vis tik du atlikėjai po vienu stogu... Man tuo metu buvo pati pradžia, o jis norėjo, kad aš rašyčiau jam dainas ir pati nedainuočiau. Pradėjau jausti jo nepritarimą, kritiką, jis nepatikėjo, kad galėčiau būti dainininke. Siūlė dainuoti nebent pritariamuoju balsu, bet kaip soliste – ne.

Pirmiausia jis liepė man numesti svorį. Tai tarkavau aš morkas, obuolius iki kraujo... Nes jei netarkuoju, tai bėgu su juo krosą. Bet aš sulieknėjau netikėtai, nelauktai. Mane pakvietė į festivalį, į kurį mama pasiuvo trumpą sijoną, kaip diržą. Tada jis pradėjo galvoti, kad gal kažkas man ir gausis“, – „Visi mes žmonės“ laidoje prisiminė Gintarė.

Asmeninio albumo nuotr./Rolandas Janavičius
Asmeninio albumo nuotr./Rolandas Janavičius

Tačiau G.Karaliūnaitės dainos R.Janavičiui nepatiko. Bet atlikėja sako tik dabar suprantanti, kodėl.

„Pradėjau važinėti į Kauną daryti įrašus, atveždavau paklausyti, bet jam nepatiko. Jis buvo toks žmogus, kurio norai aranžuotėms buvo šių dienų, o mano skonis buvo anas, prieš 20 metų. Jis man ne pavydėjo, o tiesiog turėjo be galo gerą skonį, kritikavo dainas, ne mane pačią, o aš jo nesuprasdavau“, – sako ji.

Ir galiausiai ji priėmė sprendimą – skirtis. „Tada aš jį palikau. Nusprendžiau, kad noriu likti Kaune, noriu įrašyti albumą be jo. Įskaudinau labai“, – laidoje „Visi mes žmonės“ kalbėjo Gintarė Karaliūnaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius