Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

G.Nausėdos užnugaryje stovėjusi D.Filmanavičiūtė dabar aiškinasi, kodėl balsavo už I.Šimonytę

2018-ųjų rugsėjį patvirtinęs, kad kandidatuos kitąmet vyksiančiuose prezidento rinkimuose, netrukus Gitanas Nausėda pristatė ir savo komandą. Jo užnugaryje atsidūrė ne vienas žinomas žmogus, tarp jų – ir atlikėja, komunikacijos specialistė Dovilė Filmanavičiūtė-Miss Sheep. Vis dėlto daugelio nuostabai ji savo balsą atidavė Ingridai Šimonytei.
Gitano Nausėdos rinkiminės kompanijos metu tarp palaikytojų buvo ir Dovilė Filmanavičiūtė
Gitano Nausėdos rinkiminės kompanijos metu tarp palaikytojų buvo ir Dovilė Filmanavičiūtė / 15min nuotr.

Prieš pirmąjį Lietuvos prezidentų rinkimų turą, kuris vyko gegužės 12 dieną, specialioje rinkimams skirtoje laidoje dalyvavusi D.Filmanavičiūtė pasisakė ne už asmenį, kurį palaikė nuo kampanijos pradžios, bet už vieną didžiausių konkurentų.

Netikėtas posūkis pasirinkimuose nustebino ne vieną. Kas nutiko, kad D.Filmanavičiūtė lemiamame etape pakeitė savo nuomonę?

„Čia nėra jokios mistikos. Mane visi siejo su Gitanu Nausėda, nes aš pirmoje jo spaudos konferencijoje stovėjau palaikytojų komandoje. Aš visiškai atvirai ir nieko nevyniodama manau, kad truputėlį per emocingai pasielgiau priimdama tokį sprendimą.

Aš tą žmogų pažįstu daug metų, dirbau su SEB banku, Gitaną labai gerbiu. Bet aš tikrai pasielgiau per greitai ir emocingai, nes ne visi kandidatai buvo paskelbti – aš negalėjau apsispręsti dėl savo politinės pozicijos. Toje konferencijoje sutikau dalyvauti, nes mano artima draugė vadovauja jo komandai“, – 15min situaciją aiškino D.Filmanavičiūtė.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Gitanas Nausėda
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Gitanas Nausėda

Tiesa, dėl viešo palaikymo kandidatui D.Filmanavičiūtei teko aiškintis ir su nacionaliniu transliuotoju – eteryje esantys žmonės negali agituoti už vieną ar kitą kandidatą.

„Paskui buvo kilę darbe klausimų dėl to (palaikymo G.Nausėdai – red. past.). Tas pats buvo ir feisbuke, – sako D.Filmanavičiūtė. – Susidaro toks įspūdis, kad politika yra kažkoks purvinas žaidimas, tu staiga nebegali turėti savo nuomonės“.

Vis dėlto savo sprendimą D.Filmanavičiūtė grindžia ne emocijomis. Ji sako stebėjusi visus debatus, kurių metu susidarė įspūdis, kad G.Nausėdos komunikacijoje trūksta aiškios pozicijos.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Diana Nausėdienė ir Gitanas Nausėda
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Diana Nausėdienė ir Gitanas Nausėda

„Kartais nesuprantu iš jo abstrakcijų, ką jis žada. Turbūt dėl to Ingridai ir simpatizuoju. Ji aktyviai kalba skaudžiais socialiniais klausimais. Jeigu aš mėgstu „Metallica“, tai aš ir sakau, kad mėgstu, jei aš tą akimirką noriu šokti, tai aš ir šoku ir nemeluoju niekam, ir nebandau kalbėti tai, kas patiks masėms“, – sako D.Filmanavičiūtė.

Komunikacijos specialistė neslepia, kad Ingridą Šimonytę ruošiasi palaikyti ir antrame rinkimų etape.

„Aš tikrai neslėpsiu, balsavau už Ingridą, tai darysiu ir antrame ture. Man patinka taip, kaip ji kalba, elgiasi, ji chemiškai yra mano žmogus. Aš užaugusi norėčiau būti tokia, kaip Ingrida. Ingridą Šimonytę aš laikau geru pavyzdžiu, kuris suvienijo palaikytojus. Taip sakau ne aš viena, komunikacijos specialistus žavi tai, kad ją visi autentiškai palaiko, gražius postus rašo“, – sako atlikėja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius