Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gabija Jaraminatė-Ryškuvienė kuria naują vaidmenį kine

Vilniuje, pradedamas filmuoti vaidybinis trumpo metražo filmas, simboliais pasakojantis apie trapius mamos ir dukros santykius bei vienatvę.
Gabija Ryškuvienė
Gabija Ryškuvienė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Pasak filmo režisieriaus Audriaus Mickevičiaus, filmo idėja brandinta ne vienerius metus. Prieš dešimtmetį Suomijoje jis visą savaitę turėjo išskirtinę galimybę stebėti turtingos suomių šeimos gyvenimą.

„Tai filmas apie žmonių susvetimėjimą šiuolaikiniame pasaulyje, apie vaikų vienatvę šeimose, apie formalius ir šaltus ryšius tarp šeimos narių, apie užimtą suaugusiųjų gyvenimą, kuriame nebelieka laiko pabuvimui drauge”, – pasakojo A. Mickevičius.

Pagrindinius vaidmenis kuria aktorė Gabija Jaraminaitė-Ryškuvienė ir Guostė Mickevičiūtė. Pasak Gabijos, filmo tema yra labai jaudinanti ir aktuali, tėvai mums perduoda tai, kas yra gera, gražu ir tai, kas yra bloga. Bet mūsų ryšys su tėvais yra esminis ir labai stiprus, todėl ši tema yra artima ir suprantama kiekvienam žmogui.

Taip pat vaidina aktoriai Donatas Šimukauskas, Adomas Stančikas, Laimutis Sėdžius.

Pirmą kartą muziką ir specialią dainą kino filmui kurs žinoma dainininkė Jurga Šeduikytė, taip pat atliksianti ir antraplanį vaidmenį.

Kaip informavo filmą kuriančios prodiuserinės įmonės „Fralita Films“ vadovė, prodiuserė Živilė Gallego, filmuoti planuojama apie savaitę, visos scenos bus nufilmuotos Pagelužėje ir Vilniuje.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius