-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gabija papasakojo apie naują programėlę: ji parodo, ar partneris yra ištikimas

Žygimantas Petkus ir Gabija Radžiūnaitė – pora ir scenoje, ir gyvenime. Šįkart jie išbandė save kitame amplua. Dalyvaudami žaidime, sužadėtiniai atskleidė ir savo santykių detalių bei papasakojo apie naujausią programėlę, parodančią, ar partneris yra ištikimas.
Dueto „Zygga“ nariai Žygis ir Gabija
Dueto „Zygga“ nariai Žygis ir Gabija / Asmeninio albumo nuotr.

Dueto „Zygga“ nariai šį vakarą buvo išskirti – Gabija tapo Marijaus Mikutavičiaus komandos nare, o Žygimantas žaidė kartu su Mantu Katleriu.

Praėjusiais metais dalyvaudami analogų neturinčiame projekte „Didysis šou burbulas“, Gabija ir Žygis susižadėjo, tad neverta stebėtis, jog jau nuo pirmųjų žaidimo sekundžių juos traukė klausimai ir apie realybės šou, ir apie santykius.

Štai Gabija vieno klausimo metu papasakojo apie neseniai pastebėtą mobiliąją programėlę, kurią instaliavus partnerio telefone, galite sužinoti, ar jis jums yra neištikimas!

„Kai grįšime namo, dabar tikrai patikrinsiu savo telefoną…“, – juokėsi tai išgirdęs Žygis.

Panašus klausimas netrukus patraukė ir kitos komandos dėmesį, mat jie pasirinko temą apie populiarią pažinčių programėlę „Tinder“.

„Tai – geriausias 21 amžiaus išradimas“, – buvo įsitikinęs M.Katleris, bet ar jo ir Žygio žinios padės įveikti šį klausimą?

Tiesa, net ir čia kalbos apie santykius ar pirmuosius pasimatymus dar nesibaigė – Marijus netrukus teiravosi Gabijos, po kiek laiko, praėjus nuo artimo jų su Žygiu bendravimo pradžios, šis pristatė merginą savo draugams? Atlikėjos atsakymas laidos dalyvius nustebino – ar gali būti, kad Žygis yra puikiai statistiką apie vyrus pateisinantis vaikinas?

Asmeninio albumo nuotr./Dueto „Zygga“ nariai Žygis ir Gabija
Asmeninio albumo nuotr./Dueto „Zygga“ nariai Žygis ir Gabija

Žaidimui įsibėgėjus, Manto ir Žygio akys netrukus užkliuvo už klausimų ir apie realybės šou. Ir ne be reikalo!

„Nėra kitų dviejų žmonių, kurie apie realybės šou nusimanytų daugiau – Žygis visuose dalyvavo, o aš visus juos žiūrėdavau“, – juokėsi M.Katleris, o Žygis netrukus pridurs, kad Mantas iš tiesų buvo toks užkietėjęs „Didžiojo šou burbulo“ fanas, kad galėdavo tiksliai papasakoti apie kiekvieno dalyvio žingsnį bet kuriuo paros metu.

Kaip paaiškės vėliau, į tris kartus realybės šou sudalyvavusį Žygį M. Katleris žvelgia su šiokiu tokiu pavydu, mat tai – sena jo paties svajonė. „Visuomet norėjau sudalyvauti realybės šou. Tik iš pradžių manęs niekas nepriėmė, o po to, kai pradėjo kviesti, tam nebebuvo laiko. Toks jau tas gyvenimas…“, – sakė jis.

Savo ruožtu Žygis pasidalijo ir kitomis savo asmeninio gyvenimo detalėmis. Dabar daugelis jį žino kaip atlikėją arba ištikimiausią realybės šou dalyvį, tačiau praeityje jis ne vienerius metus yra dirbęs ir barmenu. Tiesa, nepaisant to, jog perprasti vieno populiaraus kokteilio pavadinimą jis yra bandęs net ir su kitu barmenu, jam niekaip nepavyko prisiminti tikrosios originalaus jo pavadinimo priežasties. Ar Žygiui galiausiai pavyko išgvildenti mįslę, parodyti savo sukauptas žinias ir atsakyti teisingai?

Kodėl viduryje žaidimo užvirs tikras vakarėlis? Dėl kokios priežasties M.Katleris laidoje ims demonstruoti savo mėgstamiausius šokio žingsnelius? Koks neteisingas atsakymas Gabiją privers pakilti nuo kėdės, o likusius dalyvius – viso likusio vakaro metu ją dėl to traukti per dantį?

Žaidimas „galvOK“ su Žygiu ir Gabija – jau šiandien, 19.30 val. per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius