-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gal Rimiškis „Nerealiųjų“ vedėjams pagaliau atskleis vedybų datą?

„Bet kuriuo laiku, bet kokiu metu esu tam pasiruošusi”, – „Nerealiųjų“ studijoje Švento Valentino dienos vakarą prabilus apie būsimas sūnaus jungtuves ir jų datą, ištars Rita Rimiškienė, dainininko Andriaus Rimiškio mama.
A.Rimiškis su drauge Vaida
A.Rimiškis su drauge Vaida / TV3 nuotr.
Temos: 1 Karinė technika

Per prasidėjusią muzikanto karjerą su Vaida susipažinęs Andrius jau ne vienerius metus kartu gyvena ir dirba. Jis prisipažįsta, kad jo jausmai mylimajai rimti. Natūralu, kad ir vedybos po tiek metų kartu būtų savaime suprantamas dalykas.

Meiles dainas atliekantis ir kartu su mylimąja jas pristatantis publikai dainininkas ją jau seniai supažindino su savo šeima. Andriaus tėvai neslepia, kad jiems būsimoji marti patinka ir tinka. O mama Rita paklausta apie galimas vestuves, sunkiai nuslepia, kad vestuvių laukia ir net jau ruošiasi joms!

Regis, ta diena jau netrukus išauš. Šį šeštadienį, vasario 14-ąją, 19.05 val. TV3 laidoje „Nerealieji. Lietuvos šeimų lyga” su visa šeima dalyvausiantį Andrių provokuos Andrius ir Lavija. Šeimyninės laidos vedėjai nevengs ir kalbų apie mylimąją bei bendrus ateities planus.

Maža to, laidoje dalyvaujantis Andrius prisipažins, kad mylimosios pavydi! Gal būtent dėl šios priežasties, o gal dėl romantiškai visus įsimylėjėlius nuteikiančios Valentino dienos, dainininkas neslėps savo minčių ir planų apie vestuves.

Vestuvių tema ir Andriaus Rimiškio atsakymai į laidos vedėjų provokuojančius klausimus laidoje „Nerealieji. Lietuvos šeimų lyga“ – šį šeštadienį, vasario 14 dieną, 19.05 val. tik per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius