Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Galvą nusiskutęs Deivydas Zvonkus nustebino Katažiną: „Pamačiusi nežinojau, verkti ar juoktis“

Galvą plikai nusiskutęs Deivydas Zvonkus išvaizdos pokyčiais nustebino visus iki vieno – net žmoną Katažiną. Žmonės.lt ji juokdamasi pasakojo, kaip reagavo pamačiusi su plaukais atsisveikinusį mylimąjį.
Deivydas Zvonkus ir Katažina Zvonkuvienė
Deivydas Zvonkus ir Katažina Zvonkuvienė / Žmonės.lt nuotr.

Plikai nuskustą galvą D.Zvonkus parodė šeštadienį, kai dalyvavo LRT šou „Dainų daina“. Tada kompozitorius sulaukė daug dėmesio iš kolegų, taip pat žiūrovų. 

O jo žmona Katažina mylimojo pokyčius pamatė beveik paskutinė. „Aš vos ne paskutinė sužinojau... Jis tądien buvo filmavime, ten pasirodė plikas. O aš irgi dirbau, tai tos transliacijos nemačiau. Jis galvojo, kad aš pamatysiu per televizorių, o pamačiau tik grįžus namo. Tiesą sakant, aš jo nepažinau! Man buvo šokas, nežinojau, verkti ar juoktis... Lyg ir šypsojaus, lyg ir juokiaus, bet vis netikėjau – grįždavau patikrinti, ar čia tikrai taip yra. Juokingiausia buvo, kai pradėjau jį glostyti, o jis man sako, kad neglostyčiau prieš plauką!“ – Žmonės.lt sakė K.Zvonkuvienė. 

Dainininkė tikino, kad prieš eidamas į kirpyklą Deivydas su ja nesitarė: „Jis su manimi nesitarė, bet laidyti užuominas pradėjo dar prieš pusmetį. Sako, ot bajeris būtų... O aš irgi nuo pat tada į tą idėją linksmai žiūrėjau – pokyčiai visada yra smagu, o dar kai jie – į gera... Aišku, kažkam patinka, kažkam ne, bet man faina, kad mano vyras ir padurniuoti moka.“

Bet, tiesą sakant, pasiryžusi pokyčiams ji ir pati nelabai vyro priekaištų tikisi: „Šiuo atžvilgiu jis – tobulas vyras: visada palaimina, jei tik man gerai. Paklausia, ar man gerai, tai jei gerai, ir jam gerai. Deivydas nėra problematiškas. Moterims tokie dalykai labai svarbūs... Net jei aš plikai nusiskusčiau, jis pasidžiaugtų, kad „prikolas“.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Deivydas Zvonkus
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Deivydas Zvonkus

Kada Deivydas Katažinai gražiausias?„Jis man visoks pats gražiausias, pats geriausias. Tai žmogaus vidus yra svarbiausia. Juk ir moteris vyrui patinka ne dėl šukuosenos ar drabužių, nors tai ir gali padėti. Man Deivydas per vestuves buvo tobulas... Bet esu už pokyčius – jie gyvenimui duoda adrenalino“, - sakė ji.

Paklausta, kaip ilgai Deivydas ketina vaikščioti plikas, Katažina patikino: „Ataugins tuos plaukus, nevaikščios visą gyvenimą plikas – reikia keistis vėl... Bet kas žino, ką jis sugalvos – gal dar kaip nustebins?“

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Katažina Zvonkuvienė
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Katažina Zvonkuvienė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius