Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Garsenybės aukoja savo drabužius projektui, padėsiančiam papuošti santuokų rūmus

Vilniečiai kviečiami padaryti du gerus darbus iš karto: leisti jau pabodusiems drabužiams gyventi antrąsyk ir papuošti savo miestą kovo 22 dieną, sekmadienį, vyksiančiame renginyje „Pincled sekmadienio drabužinė“. Projekto tikslas – atnaujinti Santuokų rūmų parko gėlynus.
Simona Nainė ir jos dovana projektui
Simona Nainė ir jos dovana projektui / Asmeninio albumo nuotr.

„Pincled sekmadienio drabužinė“ –  šešių merginų sugalvotas savanoriškas ir kupinas gerumo labdaros projektas, kurio metu vyksiančiame „blusų turguje“ bus galima ne tik parduoti jau pabodusius ar dėl kitokių priežasčių nebenešiojamus savo drabužius, aksesuarus bei avalynę, bet ir įsigyti ką nors naujo. Kai kuriems dalyviams ir svečiams nusišypsos laimė – jie namo grįš nusipirkę Lietuvos garsenybių su meile šiam projektui padovanotų drabužių.

Dėmesį turėtų atkreipti sportininkų Jono Valančiūno, Laimono Kisieliaus gerbėjai. Specialiai šiam renginiui jie padovanojo marškinėlius su savo autografais. Juos įsigyti galės bet kuris į drabužių mugę atvykęs svečias.

Ne mažiau mylimas Vilnius yra ir savo rūbų liniją kuriančiai televizijos laidų vedėjai Simonai Nainei. Ji kartu su vyru Jonu „Pincled sekmadienio drabužinei“ dovanojo palaidinę, kuria pasipuoš viena iš mugės lankytojų. „Abu su Jonu džiaugiamės galėdami prisidėti prie šios idėjos“, – šypsojosi Simona. 

Visos surinktos lėšos bus skirtos itin gražiam tikslui – atnaujinti Santuokų rūmų parko gėlynus. „Kas gali būti graudesnio už nuvytusias gėles vienoje romantiškiausių miesto vietų?“ –  kalbėjo projekto organizatorės.

Savo miestą galime papuošti tiesiog parduodami jau seniai nebenešiojamus drabužius. Sutikite, idėja tikrai gera! Susitinkame kovo 22 dieną (sekmadienį) nuo 11 val. Baltame lofte (Rinktinės g. 3). Įėjimas nemokamas.

Asmeninio albumo nuotr./„Pincled sekmadienio drabužinės“ organizatorės
Asmeninio albumo nuotr./„Pincled sekmadienio drabužinės“ organizatorės

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius