Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Garsenybės gurmaniškame vakare skanavo po sekso valgyti skirtą sūrį

Trečiadienio vakarą žinomi žmonės, pramogų pasaulio atstovai apsilankė tikriems sūrio ir vyno mylėtojams skirtoje sostinės parduotuvėje. Čia pat prie stalo buvo surengtas degustacinis vakaras.
Svečiai
Svečiai

Į parduotuvę „Masters of Cheese“ atvyko vedybų planuotoja Kristina Kaikarienė, muzikos prodiuseriai Martynas Tyla ir Neringa Zeleniūtė, VMG online vadė ir rašytoja Agnė Pačekajė su vyru, dainininkė Viktorija Sutkutė, vedybų planuotoja Liucina Rimgailė su vyru renginių vedėju Tadu Rimgaila, renginių organizatorė Erika Purauskytė, marketingo specialistas Saugirdas Vaitulionis, reklamos specialistė Dovilė Filmanavičiūtė.

Vakaro akimirka
Kristina Kaikarienė ir Erika Purauskytė

Puikiomis kūno linijomis galinti pasigirti K.Kaikarienė sūriu sau leidžia pasimėgauti nedideliais kiekiais. Moteris juokėsi, kad negalėtų gyventi be šio produkto.

„Mano šeima labai mėgsta gurmaniškus produktus. Todėl į Kauną grįšiu su lauktuvėmis: sūriu su trumais, džemu, – pasakojo vakaro viešnia. Visoje Europoje renginius ir vedybas organizuojanti moteris nepraleidžia progos paskanauti vietinių gurmaniškų gėrybių. Įmantrius sūrius, prie jų derančius pagardus K.Kaikarienė perka įvairiose specializuotose parduotuvėse. – Gal tai atrodo ir nesvarbu, tačiau man patinka, kai parduotuvės asortimentas būna sudėliotas estetiškai.“

Vakaro akimirka
Vakaro akimirka

D.Filmamavičiūtė juokavo, kad kuo sūris aitriau kvepia, tuo jai labiau patinka.

Vakaro akimirka
D.Filmanavičiūtė

„Mano vyras atidaręs šaldytuvą klausia, kas ten taip smirda. O ten būna mano sūris“, – juokėsi D.Filmanavičiūtė. Ji džiaugiasi atradusi ir lietuviškus sūrius, kuriuos perka vienoje turgaus krautuvėlėje: „Nors visi žino sūrius iš Prancūzijos, tačiau reikia nepamiršti ir mūsų krašto. Man labai patinka avies sūris su pipirais. Džiaugiuosi ir didžiuojasi, kad mes tobulėjame šioje srityje.“

Vakaro metu didelių liaupsių sulaukė rožinio pelėsio sūris „Vieux Pane“, kurį prancūzai vadina seksualiu sūriu. Legenda byloja, jog anksčiau sūrių mylėtojai jį valgydavo po sekso.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius