Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Garsenybių antrininkai. Kas jie?

Lietuvoje apstu garsenybių antrininkų. Tai neseniai įrodė ir LNK projektas „Gintarinis atspindys“. Jame dalyvavo visas būrys žmonių, kurie teigia esą panašūs į dainininkus, aktorius, TV laidų vedėjus. Pasidomėkite, kas jie tokie. Ar jų gyvenimai nors kiek panašūs į žvaigždžių?
Ruslano Kirilkino antrininkas Gintautas Venslovas
Ruslano Kirilkino antrininkas Gintautas Venslovas / Asmeninio albumo nuotr.

Gintautas Venslovas
„Mano ir Ruslano panašumą įžvelgė net dėstytojas“

Dvidešimt trejų metų klaipėdietis choreografijos studentas Gintautas Venslovas yra dainininko Ruslano Kirilkino antrininkas. Išore vaikinas labai primena atlikėją. Įdomu, kaip jis pats vertina šį panašumą?

„Antrininkų konkurse „Gintarinis atspindys“ norėjau dalyvauti dar prieš metus, bet pavėlavau užpildyti paraišką. Pernai atrodžiau kur kas panašesnis į Ruslaną, nes daugiau svėriau. O dabar numečiau daug kilogramų, todėl panašumas sumenko. Vis dėlto yra nemažai žmonių, kurie vis dar mano, kad esu iš akies trauktas R. Kirilkinas“, – pasakoja klaipėdietis ir priduria, kad daugelis iki šiol jį maišo su populiariu dainininku.

Net akademinėje bendruomenėje Gintautas išgirdo esąs panašus į Ruslaną. „Dėstytojas universitete įžvelgė mano ir Ruslano panašumą. Buvo linksma“, – šypteli pašnekovas.
Vaikinas prisipažįsta, kad jo netrikdo, kai aplinkiniai palaiko žvaigžde. Tikina nesureikšminantis tokių akibrokštų. „Man nei malonu, nei nemalonu. Tiesiog į tai žvelgiu kaip į žaidimą“, – sako G. Venslovas.

Rūtos Janutienės antrininkė Rasa Pajarskienė
Rūtos Janutienės antrininkė Rasa Pajarskienė

Rasa Pajarskienė
„Mus sieja ne tik panaši išvaizda“

Susipažinkite – Rasa, skandalingosios Rūtos Janutienės antrininkė. Abi vilnietės, abi panašaus amžiaus, mėlynakės. Jų net plaukų spalva beveik identiška. Niekas neabejos, kad garsi televizijos žurnalistė Rūta Janutienė ir vilnietė aplinkosaugininkė 42 metų Rasa Pajarskienė iš tikrųjų panašios.
„Mane labai dažnai žmonės maišo su Rūta. Būna, sustabdo gatvėje, kalbina. Kaip reaguoju? Labai mėgstu juos išklausyti. O paskui viskas rutuliojasi natūraliai. Vieni patys supranta, kad aš ne Rūta, kitiems pasakau pati“, – šypteli.

Moteris patyrė ne vieną netikėtumą, kai buvo palaikyta garsiąja publicistikos ase. „Kartą dalyvavau viename renginyje, kuriame buvo per šimtas senjorų. Kaip apsidžiaugė tie žmonės pamanę, kad renginį aplankė garbinga viešnia, – kuriozą prisimena pašnekovė. – Per kitą vakarėlį, kai vėl buvau palaikyta Rūta, nusprendžiau pajuokauti. Priėjau prie tų žmonių, kurie manė, kad aš – garsi televizijos žurnalistė, pabendravau su jais ir... susitariau dėl interviu. Linksma patirtis...“
Tiesa, kol kas Rasa nė karto nebuvo susitikusi su R. Janutiene akis į akį, bet atvirauja, kad būtų labai įdomu. „Tikrai norėčiau... Manau, mus sieja ne tik panaši išvaizda, bet ir karingas būdas. Nemėgstu neteisybės, todėl dažnai kovoju už tiesą“, – baigdama pokalbį pabrėžė vilnietė.

Lady Gagos antrininkė Agnė Lasauskaitė
Lady Gagos antrininkė Agnė Lasauskaitė

Agnė Lasauskaitė
„Svajoju iš arti pamatyti Lady Gagą“

Dėl amerikiečių dainininkės Lady Gagos iš proto kraustosi kone pusė pasaulio, o 26 metų klaipėdietė Agnė Lasauskaitė, laikoma garsiosios atlikėjos antrininke Lietuvoje, sako, kad jai visai nesunku tapti panašiai į žinomą atlikėją.
„Manau, turime panašius veido bruožus, panašias manieras. Net mūsų eisena panaši. Turbūt todėl daugelis mane vadina Lady Gagos antrininke“, – svarsto mergina. Tiesa, pabrėžia, kad gyvenime ji neprimena garsiosios atlikėjos. Bet pasidariusi specialų makiažą, pasidabinusi neįprastais drabužiais bei aksesuarais tampa kaip iš akies traukta Lady Gaga.

„Paslaptis paprasta – reikia nebijoti eksperimentuoti, išsiskirti iš minios. Tarkim, kai rengiausi konkursui „Gintarinis atspindys“, su bičiule užsukome į vieną statybų prekių parduotuvę ir prisipirkome keisčiausių dalykų: 5 metrus vielos, iš kurios susukome man ant galvos „aksesuarą“, suvirintojų akinius“, – linksmai pasakoja pašnekovė.
Paklausta, ar yra mėgdžiojamos žvaigždės gerbėja, Agnė atvirauja: „Iš pradžių man nelabai patiko jos dainos, bet kuo daugiau klausiau, tuo labiau mėgau. Kol kas nesu buvusi Lady Gagos koncerte, bet svajoju kada nors ją pamatyti iš arti.“

Vytenio Pauliukaičio antrininkas Vidmantas Jurkus
Vytenio Pauliukaičio antrininkas Vidmantas Jurkus

Vidmantas Jurkus
„Vytenis yra ramus, o aš spontaniškas“

Šiaulių rajone gyvenantis inžinierius elektrikas Vidmantas Jurkus yra labai panašus į režisierių ir TV laidų vedėją Vytenį Pauliukaitį. Nors vyrus skiria trylika metų (Vidmantui 48–eri, V. Pauliukaičiui 61–eri, – aut. past.), susitikę antrininkų konkurse atrodė tarsi broliai dvyniai.
„Dažniausiai mane su Vyteniu sumaišo garbaus amžiaus damos, – šypteli Vidmantas. – Nemažai giminaičių irgi mano, kad esu labai panašus į režisierių. Ypač mudu lyginti pradėjo, kai V. Pauliukaitis buvo šokių projektų komisijos narys ir vedė projektą „Dvi minutės šlovės“. Prisipažinsiu, man dėl to smagu.“

Tiesa, pašnekovas įsitikinęs, kad su V. Pauliukaičiu yra panašus tik išore – jųdviejų charakteriai labai skirtingi. „Susitikęs su režisieriumi televizijoje, pamačiau, kad jis yra ramus, taktiškas žmogus. O aš spontaniškas. Buvo malonu su juo pabendrauti. Vytenis pasidomėjo, iš kur esu kilęs, kiek man metų, kuo gyvenime užsiimu. Kalbėjomės trumpai, konkrečiai, bet šiltai“, – prisimena V. Jurkus.
Dažnai V. Pauliukaitis dėl šmaikštaus liežuvio yra pavadinimas Misteriu Liežuvybe. Įdomu, ar linksmos kalbos dovaną turi ir jo antrininkas? „Savoje kompanijoje mėgstu pašmaikštauti, bet tarp nepažįstamų esu gana santūrus“, – šypteli Vidmantas.

Natalijos Zvonkės antrininkė Inesa Miliuvienė
Natalijos Zvonkės antrininkė Inesa Miliuvienė

Inesa Miliuvienė
„Zvonkė man patiko, nes yra labai paprasta“

„Gintarinio atspindžio“ konkurse pastarąjį kartą kaip niekada užderėjo grupės YVA lyderės Natalijos Zvonkės antrininkių. Net penkios finalininkės buvo atrinktos į didįjį šou. Nuspręsta, kad panašiausia į dainininkę yra 21–erių marijampolietė Inesa Miliuvienė.
„Ne iš vieno žmogaus girdėjau, kad esu labai panaši į Nataliją. Tiesą sakant, pati irgi manau, kad esame panašios. Ypač veido bruožais. Mano manymu, panašios mūsų šypsenos, skruostai, akys“, – vardija pašnekovė.

Inesa prisimena atvejį, kai visiškai rimtai buvo palaikyta N. Zvonke. „Tuo metu atlikau sekretorės praktiką. Žmonėms nešiau kavą ir išgirdau šnabždantis: žiūrėk, čia Natalija Zvonkė. Suskubau juos patikinti, kad nesu Natalija. Šis nutikimas ir dabar prisiminus kelia šypseną“, – pasakoja marijampolietė.

Paklausta, ką mano apie grupės YVA lyderę, Inesa atvirauja: „Buvome susitikusios kelis kartus. Ir abu sykius Natalija man pasirodė labai miela. Patiko, kad ji labai paprasta ir nepasipūtusi, nors yra žinoma Lietuvoje“, – sako žvaigždės antrininkė.
Beje, įdomi detalė: N. Zvonkė šiuo metu laukiasi vaikelio, o visai neseniai ir Inesa pagimdė pirmagimę.

Birutė Petrikytė su antrininke Loreta Šeputiene
Birutė Petrikytė su antrininke Loreta Šeputiene

Loreta Šeputienė
„Abi su Birute esame linksmos moterys“

„Jei atvirai, jau pavargau visiems aiškintis, kad nesu dainininkė Birutė Petrikytė“, – pokalbį pradeda 44–erių metų klaipėdietė Loreta Šeputienė.
Moteris labai panaši į legendinę estrados atlikėją, ypač kai šypsosi. „Birutė turi labai plačią šypseną, aš – irgi. Abi esame linksmos moterys. Neslėpsiu, manau, kad turime ir daug išorinių panašumų“, – sako Loreta.

Pirmasis B. Petrikytės ir L. Šeputienės susitikimas įvyko per antrininkų konkurso filmavimą. Moterys drauge praleido maždaug tris valandas. Po susitikimo Loreta buvo kupina įspūdžių.
„Man Birutė labai patiko. Ji tokia draugiška, nuoširdi. Tiek prisijuokėme, – prisimena pašnekovė. – Buvo ir linksmas nutikimas: Birutei per filmavimą į akį įkrito blakstiena. Teko man ją iš ten iškrapštyti.“

Per susitikimą, anot Loretos, ji nejuto jokio barjero. „Birutė – labai paprasta moteris, nė kiek nepasipūtusi. Lengvai bendrauja. Žodžiu, pasiplepėjome kaip senos bičiulės“, – komplimentų dainininkei negaili L. Šeputienė.

Žvaigždžių požiūris

Natalija Zvonkė: „Ir aš norėčiau pasmalsauti“

„Man buvo labai įdomu susitikti su savo antrininkėmis konkurse „Gintarinis atspindys“. Šaunu, kai galima pamatyti žmones, kurie mano esą į tave panašūs.  Žinoma, ir smalsu. Turiu pastebėti, kad visos merginos iš tiesų atrodė labai mielos ir žavios. Tiesa... tokios, kuri būtų į mane panaši kaip du vandens lašai, taip ir nepamačiau. Neįsivazduoju, kaip bučiau pasijutusi, jei tokią pamatyčiau.  Beje, draugai yra pasakoję, kad Vilniuje esą gyvena mergina, su kuria išore atrodome kone vienodos. Būtų labai įdomu ir man pačiai ją pamatyti ir įsitikinti savo akimis. Gal ir būtų visai šaunu turėti tokią „dvynę“, galėtų mane pavaduoti scenoje (juokiasi).

Ar nestebina, kad atsiranda daug merginų, kurios įsitikinusios, jog yra panašios į mane? Manau, joms smalsu dalyvauti renginiuose, pamatyti televizijos užkulisius, pabendrauti su žinomais žmonėmis. Jei pati nebūčiau dainininkė, tikrai norėčiau pasmalsauti, kaip viskas vyksta pramogų pasaulio viduje.“

Vitalija Katunskytė: „Neįsižeidžiu, kad mane parodijuoja vyras“

„Žinau, kad mane kadaise parodijavo Klaipėdos parodijų teatro artistas Vaidas. Tada, kai dar buvau gerokai stambesnė nei dabar, mes su juo iš tiesų atrodėme panašūs. Sakyčiau, netgi labai panašūs Jis pasirinkdavo išties gerą peruką, panašiai pasigrimuodavo, tik, sakyčiau,  gal kiek persistengdavo „įsistatydamas“ dirbtinę krūtinę – mano biustas toli gražu ne toks įspūdingas. Kaip reaguodavau į šias parodijas? Tikrai dėl to nė trupučio neįsižeisdavau. Juk tai linksmas scenos žanras, ko gi čia pykti. Tiesa, dabar Vaidas man guodėsi, kad nebegali daugiau manęs parodijuoti, nes tapau per liekna  – jo parodija neatrodo įtaigiai.

Ar yra žmonių, kurie mano esantys į mane panašūs? Na, dažnai po koncertų ateina visokių moterėlių, atneša gėlių ir pasako, kad „mes, Vitalija, kaip du vandens lašai“.  Bet tiesą pasakius, dar nėkart nemačiau nė vienos, tikrai panašios į save. Tai, kad mūsų vienodas kūno sudėjimas, dar anaiptol nereiškia, kad esame tarsi dvynės.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius