-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Garsi aktorių trijulė – TV3 seriale „Lūpdažių džiunglės“

Jau šio mėnesio pabaigoje, gruodžio 29 dieną, 22.00 val. TV3 žiūrovus linksmins naujas dramos ir komedijos mišinys bei trijų žavių moterų gyvenimo peripetijos įspūdingame seriale „Lūpdažių džiunglės“.
 „Lūpdažių džiunglių“ herojės
„Lūpdažių džiunglių“ herojės / TV3 nuotr.

Pagrindinius vaidmenis moteriškai intriguojančioje daugiaserijinėje dramoje atliks Brooke Shields, Kim Raver ir Lindsay Price. Vendė, Niko ir Viktorija – niujorkietės, kurių gyvenimas panašus į įtakingiausių penkiasdešimtuko viršūnėse karaliaujančių moterų kasdienybę.

Brooke Shields naujame TV3 seriale „Lūpdažių džiunglės“ įkūnijanti Vendės vaidmenį blaškosi tarp karjeros ir šeimos. Ji abiejuose frontuose nori pirmauti ir atlikti viską, kad jos sprendimus lydėtų sėkmė. Dviem „Auksiniams gaubliams“ nominuota aktorė vaidino filmuose – „Kas ta šeima“ („What Makes a Family“), „Pradingę, bet nepamiršti“ („Gone But Not Forgotten“), „Naujos mašinos kvapas“ („New Car Smell“), „Liokajus Bobas“ („Bob the Butler“), serialuose – „Tai – 70-ieji“ („That '70s Show“), „Grožio peilis“ („Nip/Tuck“) ir kt. \

Blondinė Kim Raver, „Sekso ir miesto“ kūrėjos seriale „Lūpdažių džiunglės“ vaidina Niko – populiariaus madų žurnalo redaktorę, siekiančią žūtbūt užimti vadovės postą. Pavasarį keturiasdešimtmetį švesianti aktorė vaidino tokiuose serialuose ir filmuose kaip „Ligoninės priimamasis“ („ER“), „Atsargiai – plyšys“ („Mind the Gap“), „Gelbėtojų komanda“ („Third Watch“), „Naktis muziejuje“ („Night at the Museum“) ar „24 valandos“ („24“).

Lindsay Price personažas Viktorija, panašiai kaip ir Kerė Bredšou, ieško misterio „to vienintelio“ ir pakeliui dar stengiasi įgyvendinti svajones. Egzotiško korėjietiško ir airiško kraujo turinti amerikiečių aktorė vaidino „Beverli Hilse“ („Beverly Hills, 90210“), „CSI kriminalistai“ („CSI Crime Scene Investigation“), „Džekas ir Džil“ („Jack & Jill“), „Vasarnamio paslaptys“ („Secrets of the Summer House“) ir „Kaip aš susipažinau su tavo mama“ („How I Met Your Mother“).

Puikių aktorių trio ir intriguojantis scenarijus naujame seriale „Lūpdažių džiunglės“ – jau gruodžio 29-ąją per TV3.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius