Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Garsios moterys atskleidžia, kaip sublizgėti vakarėlyje

Artėjant didžiajai 150 metų mininčiai „Martini“ šventei, stilistė Asta Valentaitė, verslininkė Daina Bosas ir kostiumų dailininkė Agnė Jagelavičiūtė atskleidžia, kaip ruošiasi išskirtiniam vakarėliui. Sunku būtų patikėti, kad nuo galvos iki pirštų galiukų tobulai atrodanti moteris, besišypsanti ant raudono kilimo tėra atsitiktinumas. Žinomiausios Lietuvos moterys neslepia: yra kelios auksinės taisyklės, kaip elgtis, kad būtum pastebėta šventės dalyvių ir, žinoma, fotografų.
Daina Bosas ir Asta Valentaitė
Daina Bosas ir Asta Valentaitė / Asmeninio archyvo nuotr.

Stilistė ir modelis Asta Valentaitė sako, kad pagrindinė jos grožio paslaptis – mažiausiai 12 valandų poilsio prieš šventę ir dėmesys aprangos akcentams. A.Valentaitė nuolat stebi garsiausių mados namų kolekcijas ir iš jų semiasi idėjų, kokiu „prieskoniu“ papildyti šventei pasirinktą įvaizdį.

„Didelė klaida, kurią daro daugelis žmonių – jie perskaito, kad yra kviečiami į renginį, tačiau praleidžia svarbiausią kvietimo eilutę – aprangos kodą. O juk tai – labai svarbu. Pavyzdžiui, šįkart kvietime parašyta „puošnus kokteilis“, vadinasi, kasdieniai sijonai, kelnės, pūstos vakarinės suknelės čia netiks,“ – savo mintimis apie artėjančią šventę dalinasi A.Valentaitė. Pasak jos, kitas būdas sužibėti – išskirtinumas: „Dėl to dažnai renkuosi ne Lietuvos parduotuvių siūlomus drabužius, o išskirtinius mūsų šalies ar užsienio dizainerių kūrinius. „Martini“ šventei pasirinkau mados namų „Elie Saab“ kurtą suknelę, kuri kaip tik šiuo metu keliauja iš Paryžiaus“.

Niekuomet abejingų nepaliekanti kostiumų dailininkė Agnė Jagelavičiūtė tikina, kad sužavėti aplinkinius gali kiekvienas, reikia žinoti tik keletą esminių taisyklių: „Norint nors trumpam tapti populiariu, būtina išlikti savimi. Daugelis tiesiog stengiasi mėgdžioti blizgių žurnalų viršelių veidus ir paskui stebisi, kad jiems nepavyksta. Tai – viena didžiausių klaidų. Pasirinktas įvaizdis turi neatitrūkti nuo žmogaus individualumo. Vakarėlių naujokams siūlyčiau daugiau eksperimentuoti ir į pagalbą pasitelkti vaizduotę“.

Pati A.Jagelavičiūtė Operos ir baleto teatre rengiamoje šventėje puošis stilisto Kęstučio Rimdžiaus kurtais drabužiais.

Visuomet didžiulio dėmesio ir aplinkinių komplimentų sulaukianti verslininkė Daina Bosas prisipažįsta, kad renkasi, į kuriuos renginius eiti, nes kvietimų gauna kone kasdien. Besiruošdama vermuto jubiliejinei puotai, D.Bosas atskleidžia savo slaptą ginklą, be kurio žavesys tiesiog neįmanomas: „Svarbiausia nejausti įtampos, būti ramiai, džiaugtis tuo ką darai. Gera nuotaika visuomet papuošia žmogų, o galutinis ir neatskiriamas grožio akcentas – šypsena“.

„Martini“ 150 metų sukaktį Lietuvoje švęs jau šį penktadienį. O rugsėjo 19-ąją legendinio prekinio ženklo sukaktis bus paminėta tarptautiniame renginyje prie Komo ežero Italijoje. Į jį pakviestos pasaulinio lygio įžymybės, o svečiams koncertuos žvaigždė iš Didžiosios Britanijos Lily Allen. Lietuvai atstovaus stilistė Asta Valentaitė ir „Martini sėkmės formulių“ konkurso nugalėtoja Laurita Grigaliūnaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius