Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Garsių tėvų atžalos išbandė pirmąjį vaikų grožio saloną (nuotraukos)

Daivos Tamošiūnaitės-Budrės septynmetė dukra Adelė, taip pat septynmetė Inesos Kurklietytės Liepa, Gabrielės Januškevičiūtės penkiametė Barbora, penkiametis Žygio Stakėno sūnus Kajus, Gretos Vaitkutės keturmetis Dominykas ir Atlantos 2,5 m. Saulė su pusbroliu tapo pirmaisiais specializuoto vaikų kirpimo ir masažo salono klientais, išbandžiusiais žaismingas kėdes, kurios kartu su animaciniais filmais ir kompiuteriniais žaidimais kirpimąsi prilygina žaidimui.
Atlanta su dukra Saule
Atlanta su dukra Saule / "Pukio" nuotr.
Temos: 1 Vaikai

Specializuoto vaikų kirpimo ir masažo salono idėja kilo ne vienerius metus Danijoje gyvenusių lietuvių šeimai – A stai ir Nerijui Rimkevičiams, kurie, turėdami du sūnus, kelionės į JAV metu susižavėjo šios šalies vaikų kirpyklomis.

„Amerikoje, turbūt kaip niekur kitur, daug dėmesio skiriama vaikų poreikiams, todėl su pirmuoju sūnumi keliaudami po šią šalį buvome nustebinti, kaip paprasta ir patogu ten apkirpti net kūdikį. Tiesa, Europoje, ypač Skandinavijoje, kur teko porą metų gyventi, vaikų kirpyklos yra įrengtos kur kas kukliau. Vis dėlto, prieš penkerius metus grįžę gyventi į Lietuvą, šios idėjos nepamiršome – mamų interneto forumuose gausu atsiliepimų apie vaikų kirpimo problemas, todėl galiausiai ryžomės šią idėją čia įgyvendinti“, – sakė salono vadovė Asta Rimkevičienė.

Pasak jos, dažniausiai mamos Lietuvoje skundžiasi, jog vaikas neišsėdi kirpykloje, suaugusiųjų kirpėjos neranda bendros kalbos su vaiku, mažesnieji bijo žirklių ar kerpamų plaukų garso. Tuo tarpu naujojo salono koncepcija paremta žaisminga aplinka ir užsiėmimais, kurie padeda nukreipti vaiko dėmesį į jam įdomius dalykus ir kirpimą padaro maloniu užsiėmimu.

„Čia, be abejonės, svarbu ne tik spalvingais piešiniais išmargintos sienos, televizoriai, rodantys animacinius filmukus, ar kompiuteriniai žaidimai, bet ir personalas, gebantis ne tik kirpti vaikus, bet ir su jais betarpiškai bendrauti“, – sakė A.Rimkevičienė.

Naujojoje kirpykloje, kurioje yra visa vaikams pritaikyta speciali įranga, dirbs 4 kruopščiai atrinktos kirpėjos. Rinkdamiesi personalą, padedant šios srities profesionalams, savininkai atsižvelgė ne tik į kandidatų patirtį, profesionalumą, bet ir charakterį bei išprusimą, pavyzdžiui, žinias apie vaikiškas pasakas arba geografiją.

„Norime, jog kirpėjai galėtų bendrauti su mažuoju klientu jam įdomiomis temomis, juolab, kad šiuolaikiniai vaikai labai aktyvūs, besidomintys naujovėmis, greitai įsisavinantys informaciją. Jei iš kirpyklos vaikas išeis ne tik su gražia šukuosena, bet ir smagiai ir naudingai pabendravęs, tėvai liks labiau patenkinti“, – sako kirpyklos vadovė.

Vaikų kirpykloje bus galima apkirpti kūdikius nuo 9 mėn., įvairaus amžiaus berniukus ir mergaites, taip pat bus daromos šventinės šukuosenos ar net vaikiškas manikiūras.

Vaikiškas kirpimas ir šukuosenos „Pukyje“ kainuos nuo 15 iki 60 Lt, o masažai ir mankštos nuo 30 iki 60 Lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius