Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po žolę basi Vilniaus senamiestyje šėlioję žinomi žmonės atskleidė savo vasaros planus

Šeštadienio vakarą žinomi žmonės mėgavosi elegantišku vakarėliu prabangiame „Relais&Chateaux Stikliai“ kiemelyje. Kaip ir kiekvienais metais, šio sostinės viešbučio ir restorano lauko erdvės atidarymas virto smagiu įvykiu Lietuvos pramogų pasaulyje.
Vakaro svečiai
Vakaro svečiai / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Išskirtinio renginio svečiai turėjo ir dar vieną progą švęsti – jie kartu paminėjo pasaulinę šampano dieną.

Renginio dekoratorius Mantas Petruškevičius Vilniaus senamiesčio kiemelį pavertė elegantiška pieva – čia buvo paklota 150 kv. metrų pločio veja, ant kurios svečiai galėjo pavaikščioti įsispyrę į specialiai šiam vakarėliui pagamintas šlepetes arba... basi.

Batus nusiauti nusprendė ne viena garsenybė ir tikino, jog vaikščioti po pievą basomis – vienas smagiausių vasaros malonumų.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Vasaros sezono atidarymo vakarėlis
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Vasaros sezono atidarymo vakarėlis

Vakaro metu koncertavo atlikėja Kamilė Tumelytė-Kaia, o svečiai ragavo specialiai šiai progai kurtų užkandžių.

15min pasiteiravo, kuo dar žinomi žmonės ketina užsiimti šią vasarą? Kokie jų planai?

Socialinių tinklų žvaigždė Karolina Meschino sako šią vasarą norinti per daug neapsikrauti darbais ir kuo daugiau keliauti. „Noriu susibalansuoti viską taip, kad darbai dabar, o tuomet jau atlyginimas ir kokia nors kelionė“, – linksmai kalbėjo ji.

Jau kone tradicija Karolinai tapo vasaros kelionė automobiliu po Italiją, kuomet su šeimos nariais ji išsinuomoja automobilį, važinėja po šalį, kaip pati sako, daug ir skaniai valgo bei smagiai leidžia laiką. Šios pramogos Karolina ketina nepraleisti ir šiemet.

Kaip ir būtinai žada aplankyti Nidą, Palangą, Biržus, kur gyvena jos širdies draugo Jono šeima. „Kuo daugiau laiko noriu praleisti lauke. O ir veikti ekspromtu, svarbiausia man – nesėdėti vietoje ir stengtis kuo daugiau visko nuveikti“, – 15min kalbėjo Karolina.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Karolina Meschino
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Karolina Meschino

Aktyviai vasarą praleisti ketina ir krepšininko Dariaus Songailos žmona Gintarė Songailė.

„Gyvenu krepšinio pasaulyje, todėl vasara – nuostabiausias laikas, tuomet, kai baigiasi sezonas ir važiuojame atostogauti su vaikais. Mano visos kolegės atostogauja žiemą, o aš sakau, palaukit, ateis ir mano laikas. Ir jis ateina vasarą“, – 15min kalbėjo Gintarė.

Nemažai laiko Songailų šeima vasarą praleidžia ir savo sodyboje prie ežero, kur užsiima pačia įvairiausia veikla – nuo maudynių iki žemuogių rinkimo.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Gintarė Songailė ir Eglė Valančiūnienė
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Gintarė Songailė ir Eglė Valančiūnienė

Tuo tarpu apie atostogas šiltuoju metų laiku galvoti nėra kada floristui Mantui Petruškevičiui, vasara jam – itin darbingas metas, kai netrūksta nei renginių, nei švenčių, nei pačių įvairiausių vakarėlių.

„Turiu daug planų, susijusių su vestuvėmis, kitomis šventėmis, todėl ilsėsiuosi nebent rudenį. Mėgstu toliau kur nuskristi sausio mėnesį“, – sakė jis.

Mantas sako vertinantis ir paprastą poilsį kaime, kai gali tiesiog ramiai atitrūkti nuo miesto šurmulio ir ramiai pats vienas pabūti gamtos apsuptyje.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Mantas Petruškevičius
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Mantas Petruškevičius

Vasarą Ingos Stumbrienės šeima taip pat stengiasi išnaudoti kuo efektyviau ir su vaikais prisigalvoja pačių įvairiausių pramogų: aplanko Lietuvos pajūrį, tačiau spėja pakeliauti ir po svečias šalis.

„Visuomet stengiamės kažką veikti, nesėdėti namuose, aktyviai leisti laisvalaikį. Žaidžiame įvairius sportinius žaidimus, mano sūnus mėgsta futbolą, vyras mėgsta dviračius, todėl deriname pramogas. Mėgstame ir pagrybauti, ir pauogauti“, – kalbėjo Inga.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Inga Stumbrienė
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Inga Stumbrienė

Daugiau vakarėlio akimirkų:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius