Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gatvės stilius: akių nedraskanti elegancija

Šiandienos stilingasis turbūt dažnam primena kažkada sutiktą ir gerą įspūdį palikusį vyriškį. Nei per daug originalus, nei per daug iššaukiantis įvaizdis – tiesiog teisingas, stilingas ir tikėtina gyvenimo kokybe nesiskundžiantis vyras. Tikiu, kad naudinga, matyti ir tokį lengvai pritaikomą, pernelyg išlavintos fantazijos nereikalaujantį, bet solidžiai, o svarbiausia harmoningai atrodantį stiliaus pavyzdį.
Gatvės stilius Italijoje
Gatvės stilius Italijoje / Marijos Palaikytės nuotr.

Būtent tokio tipo stilistika yra tinkama mūsų klimatui ir artima vyraujančiam grožio suvokimui – tad siūlau įdėmiai įsižiūrėti į derinio komponentus bei skirtingų, bet puikiai apjungtų audinių darną.

Reikia pripažinti, kad iš pirmo žvilgsnio sąlyginai paprastai atrodantį derinį susikurti, matyt, ne taip jau paprasta, nes, deja, vis dar tenka matyti tarsi „ant išaugimo“ pirktus apsmukusių kelnių ir per didelių švarkų variantus.

Akcentuoti norėčiau būtent smėlio spalvos indėlį į gyvesnį, šiltesnį bendrą derinio įspūdį. Mūsų tautiečiams, daugiausiai besikoncentruojantiems į  drabužio praktiškumo savybes ir garbinantiems magišką mėlynos, juodos ir pilkos trejybę, siūlau būti šiek tiek lankstesniems!

Šilčiausi linkėjimai,
Marija Palaikytė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius