Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gatvės stilius: bohemiška užuomina

Štai, matome lietuviškojo stiliaus pavyzdį. Tenka pripažinti, kad pastebima gan aiški daliai sostinės praeivių būdinga tariamai bohemiško stiliaus tendencija. Tačiau dažnai, deja, atrodo, kad norimo susikurti įvaizdžio vizija kaip ir aiški, bet iki galo niekada neišpildoma.
Gatvės stilius Vilniuje
Gatvės stilius Vilniuje / Marijos Palaikytės nuotr.

Šiandien labiausiai komplimentų, be abejo, nusipelno sodrios ir dabar ypač madingos vandenyno spalvos, žemę siekiantis sijonas – iš tiesų, džiugu, kad tai ir yra pagrindinis šio įvaizdžio elementas.

Deja, to paties negaliu pasakyti apie pasirinktą striukę – nelabai tikiu tokio tipo baltų išorinių drabužių perspektyva. Gan komiškai šį kartą atrodo ant vieno piršto kabanti gan masyvi, tačiau papildomų priekaištų nenusipelnanti rankinė.

Šiam, užuominą į bohemišką stilių primenančiam įvaizdžiui, puikiai tinka netvarkingo kuoduko šukuosena ir ji galėtų būti net dar labiau nežabota!

Taip pat, prie veido formos puikiai parinkti ir išraiškingi akiniai, o tai tikrai ne visiems pavyksta arba gal tiesiog neužtenka kantrybės, išsirinkti tikrai tinkamus akinius.

Iš tiesų, nuoširdūs komplimentai už nežabotą pasitikėjimą savimi, vėjavaikišką nuotaiką ir žavingą šypseną!

Šilčiausi linkėjimai,
Marija Palaikytė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius