Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gatvės stilius: kutai grįžo

Reikia pripažinti, kad šiandienos stilingoji tikrai traukė praeivių žvilgsnius, bet ne apie dviprasmiškomis legendomis apipintą lietuvaičių grožį čia susirinkome pakalbėti... Šiandienos nuotraukos herojė pagaliau suteikia progą aptarti tendencijų topuose vis labiau įsitvirtinančius kutus.
Gatvės stilius
Gatvės stilius / Marijos Palaikytės nuotr.
Temos: 1 Gatvės stilius

Šis iš įvairiausių audinių išgaunamas judesio efektas, pasitelkiant odos atraižas ar gausybę lengvesnių audinių „virvelių“, ne tik nukelia į kai kurių išraiškingų kultūrų nacionalinio kostiumo istorijas, bet ir nelieka nepastebėtas.

Kutais išgražintais drabužiais ar aksesuarais pasipuošę mados mylėtojai gali mėgautis atsikartojančio judesio teikiamu vizualiniu lengvumu ir tam tikru laisvės prieskoniu, kurio taip išsiilgstama vis labiau skulptūriškoje, į futurizmą orientuotoje madoje.

Šiandienos nuotraukoje įamžinta mergina irgi puikus kontrastuojančių mados idėjų pavyzdys: odinės, tikėtina, judesius varžančios, bet taip visų trokštamo aštrumo galutiniam įvaizdžiui suteikiančios kelnės ir kiek gedulingai juodas, pečius gaubiantis, kutais dekoruotas šalis.

Apie akį rėžiančios spalvos sportbačius tiesiog specialiai daug nebekalbėsiu... Nors ši „mada“ yra išties praktiška, gal ir ne vieną pėdų porą išgelbėjusi nuo visokiausių aukštakulnių sukeliamų vargų, visgi tai viena iš tų įkyrių, pernelyg paplitusių, kaip tokiais atvejais vadinu – smūginių tendencijų, ir, matyt, laikas jau jai nuslūgti ir užleisti vietą naujoms idėjoms!

Šilčiausi linkėjimai,
Marija Palaikytė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius