-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gatvės stilius: marškinių kultas ir eksperimentai su proporcijomis

Mados mylėtojai, bandantys atrasti vis naujus, netikėtus įvaizdžio sprendimus, dažnai itin sėkmingai žaidžia su dydžiais bei proporcijomis. Vienas tokių pavyzdžių galėtų būti ir solidžias pozicijas madingiausiųjų topuose išsikovojęs trumpintų kelnių fenomenas.
Gatvės stilius
Gatvės stilius / Marijos Palaikytės nuotr.

Būtent trumpintos vyriškos kelnės ne tik paskatino rūpintis nepriekaištinga pėdų išvaizda, bet ir sudarė sąlygas kojinių vertybiniam pakilimui, kai niekam iki tol neįdomus pėdų dangalas staiga tapo akį traukiančiu įvaizdžio akcentu.

Dar viena ryški šių metų tendencija – marškinių kultas, aptinkamas tiek vyriškoje, tiek moteriškoje madoje. Pasitelkiant fantaziją ir žaidžiant su dydžiais, šis klasikinis vyriškos mados drabužis šiemet tampa įkvėpimo šaltiniu net ir suknelių ar švarkų dizainams.

Žvelgiant į šiandienos stilingųjų nuotrauką, galime drąsiai taikyti posakį „toks tokį sutiko“ ir pasigrožėti dviem žaismingais, gerokai prailgintų marškinių ir kiek atsainiai atraitotų kelnių, kontrasto pavyzdžiais.

Kalbant apie naujausias vyriškosios mados spalvų tendencijas, šiandien matome, nors ir mažą, bet tikrai pro akis nepraslystančią mėtų spalvos kojinių detalę. Būtent tokia, itin saldi, žalsvos spalvos versija bus madinga net ir kitų metų vasarą.

Tad jei tik nestokojate saviironijos ir drąsos atrodyti kitaip – šis atspalvis turėtų pagyvinti jūsų, kaip mados mylėtojo, drabužinę!

Šilčiausi linkėjimai,
Marija Palaikytė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius